DASHING SPORT - Produk terbaik untuk lelaki aktif.


Assalamualaikum, Selamat hujung minggu untuk semua sudi singgah blog huda pagi ni.

Hari ni nak kongsi tentang produk DASHING, jenama produk penjagaan diri lelaki kini melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu DASHING SPORT.

Rangkaian DASHING Sport pasti memenuhi taste lelaki aktif yang inginkan deodorant dan pewangi yang maskulin, segar dan sesuai dengan kehidupan mereka yang aktif.


Eau De Toilette DASHING SPORT mempunyai komposisi sensasi yang mengujakan dengan aroma “sporty” dan gaya ranggi yang sangat sesuai untuk lelaki yang berani menyahut cabaran dan selalu melakukan aktiviti aktif.

Lelaki dan peluh memang tidak dapat dipisahkan bila setiap kali mereka bergerak aktif.
Samada berjalan ke kereta, menghadiri mesyuarat,bersenam di gim, atau melakukan aktiviti harian yang lain, lelaki tidak dapat mengelak daripada berpeluh lebih-lebih lagi dengan cuaca panas di Malaysia. Bau badan merupakan masalah yang dihadapi oleh kebanyakan lelaki terutamanya mereka yang aktif dalam sukan. Lelaki maskulin zaman sekarang semakin peka dan mengambil angkah proaktif untuk memastikan badan mereka tidak berbau.

Pilihan produk terbaik untuk lelaki aktif pastinya  Deodoran Semburan dan Eau De Toilette.
Deodoran dapat membantu mengawal bau badan serta meningkatkan keyakinan diri manakala Eau De Toilette memberikan wangian yang tahan lama dan kesegaran.

Sebelum ini Dashing mengeluarkan MCFC Hattrick dan Ultimate Kick. Kini, variasi terbaru DASHING SPORT ialah Hitman and Golden Boot.

Semburan Deodoran DASHING SPORT bukan sahaja memberi perlindungan 24 jam tetapi juga memberikan manfaat 6-dalam-1 yang berkesan mencegah bau badan. Ia mengandungi anti-bakteria, formula cepat kering, tidak meninggalkan kesan di kulit atau di baju serta memberikan keharuman dan kesegaran maskulin optimum sepanjang hari.


DASHING Hitman dicipta khas untuk lelaki aktif yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.DASHING Golden Boot pula mempunyai haruman yang lebih Musky dan menggoda. Aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada sipemakai, manakala kombinasi kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelelakian maskulin yang memukau dan tidak dapat dilupakan.

Keluaran edisi terhad rangkaian DASHING Sport boleh dibeli mampu milik iaitu RM12.90 untuk Semburan Deodoran 125 ml dan RM24.90 untuk Eau De Toilette 50 ml .

Encik suami dan cuba kedua-duanya Dashing Sport ni , memang best dan puas hati. Huda pun suka suami gunakan wangian Dashing terbaru ni, memang best bau yer. Korang pun wajib cuba tau! Dapatkan di pasaraya yang berdekatan korang.

Untuk info lanjut dan update terkini layari http://www.dashing.com.my/ dan follow instagram @dashing_my

No comments