Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed

 

Assalamualaikum semua,terima kasih kerana berminat nak tahu lebih details tentang bagaimana buat duit dengan Marketplace Tok Syed ni. Suri rumah dan blogger sepenuh masa seperti huda pastinya akan grab peluang yang diberi untuk tambah pendapatan keluarga. Baru-baru ini ada dapat tawaran join jadi microworkers online blogger dan affiliate. Wah namanya gempak, apa task yer, adakah berbaloi? Ok, jom teruskan membaca pengalaman huda buat duit dengan Marketplace Tok Syed ni. 


Pengenalan Marketplace Tok Syed Marketplace Tok Syed ini merupakan satu platform e-dagang dimana terdapat peluang buat duit online melalui affiliate dan peluang pekerjaan dalam talian untuk ahli yang berdaftar sahaja. 

Untuk daftar boleh buat dengan klik SAYA NAK DAFTAR


Okay, mesti korang tertanya, bagaimanakah nak duit online tu? 

Dalam marketplace Tok Syed ni ada 4 kaedah yang boleh buat duit antaranya :- 

1. Melalui system affiliate

2. Jual beli produk di Marketplace yang telah disediakan 

3. Buat Jobs yang di tawarkan di Marketplace Tok Syed 

4. Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapat keuntungan runcit darinya 

Kaedah Pertama - Melalui Sistem Affiliate 

Huda pernah join macam-macam affiliate, so system dan konsep dalam Marketplace Tok Syed ini unik sikit.

Di dalam sistem ini, ada fungsi “maintenance” yang membolehkan korang mendapat komisyen affiliate dari mereka yang anda refer. 

Maka makin ramai user kat platform korang, makin bertambahlah komisyen yang akan korang dapat. Ia boleh menjadi salah satu sumber pasif income setiap bulan selagi user tersebut aktif melakukan maintenance bulanan. ( diri sendiri pun wajib buat maintenance untuk menikmati pelbagai tawaran yang di sediakan di Marketplace Tok Syed) 

Kaedah Kedua – Jual Beli Produk di Marketplace yang telah disediakan Terdapat pelbagai produk yang di jual di Marketplace Tok Syed .Klik menu “My Marketplace”. Di ruang menu ini terpapar beberapa produk yang boleh anda beli. Setiap produk yang telah di listing kan, pihak admin akan review terlebih dahulu. Pengesahan  akan mengambil masa 24jam selepas anda submit. 

Korang ada produk nak jual? Boleh jual disini tau. Marketplace Tok Syed boleh menjadi platform sebagai e-commerce korang. Mudahkan nak jual produk zaman sekarang ni..bagus-bagus.. 
Kaedah Ketiga - Buat Jobs yang di tawarkan di Marketplace Tok Syed Macam-macam jobs yang di tawarkan di sini. Adanya peluang Jobs ini sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan. Tidak kirala korang suri rumah ke, student ke, freelancer ke..semua boleh buat duit online melalui Marketplace Tok Syed ni tau. 

Korang hanya perlu daftar untuk apply job yang di tawarkan di sini. 

Untuk daftar boleh buat dengan klik SAYA NAK DAFTAR


Semua tawaran jobs yang disediakan oleh pihak HQ . Skop jobs yang perlu korang buat ada yang mudah dan ada yang perlukan masa dan idea yang bernas. 

Antara job yang di tawarkan adalah :- 

1. Post review di blog 

2. Share post di wall facebook 

3. Like page facebook sesuatu perniagaan 

4. Follow account Instagram seseorang 

5. Share URL di wall facebook peribadi 

6. Buat review produk di account social media 

7. Blast mesej di group whatsapp telefon Setiap job korang buat akan dibayar mengikut kadar yang ditetapkan. Contoh job share post di wall dibayar dengan RM2.00.  Blog post pula RM150.00Berikut jumlah duit yang terkumpul hasil jobs sharing di Facebook yang huda buat semalam. 1 hari jer dah masuk dah bayaran job yang huda buat. Bagus dan cekap sekali! 

Kaedah Keempat - Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapat keuntungan runcit dari jualan


Untuk cara ke 4 ini, korang kena menghubungi pihak Hq Marketplace melalui whatsapphttp://wasap.my/60168262990/Salam+Saya+Berminat+Jadi+Pengedar+TSD

Mereka akan membantu korang bagaimana untuk menjadi pengedar Tok Syed. 

Ok dah bacakan semua details penting untuk Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed. Jadi meh la join huda dan rakan-rakan lain jana pendapatan sendiri dengan sedikit perlaburan masa dan tenaga untuk buat job yang di tawarkan di Marketplace Tok Syed. Zaman sekarang , kena kreatif dan aktif nak jana pendapatan tau, jadi ada peluang depan mata, wajiblah grab sebelum kuota habis! 

Berminat nak Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed klik SAYA NAK DAFTAR

Kalau korang masih tak faham boleh rujuk dengan pihak HQ di nombor whatsapp 0168262990 Sekian sharing huda hari ini, jom kita meriahkan Marketplace Tok Syed dan buat duit sama-sama.

3 comments

MisDiarios said...

wowww menariknyaaa boleh try ni

JMR said...

ada perasan gak blogger promot pasal marketplace tok syed..ni sama yg dgn Tok Syed Balm tak?

Kenari Putih said...

Best juga ya platform tok syed ni. Nak register jugakla. Hihi. Tq huda.