Assalamualaikum. Sebelum ini huda ada kongsikan tentang kejayaan Me'nate merangkul dua anugerah berprestij dan huda sendiri dah rasa kehebatan rasa steak di sini. 
Sempena hari jadi adik ipar kesayangan yang sorang ni, dan juga favourite aunty The Arifs ni pada 25 Februari yang lepas kami semua memilih untuk sambut di Me'nate. 

Jom cuci mata tengok juadah yang kami makan. Huda juga kongsikan harga untuk rujukan korang yang mungkin berhajat nak pergi tu, so boleh la budget2 dulu sebelum pergi nanti yer. 



Kids Cabonara Pasta with Sausage - RM10.00

  
Grain-Fed Strip loin steak - RM 61.00


Angus Rib Eye - RM 84.00


Lamb Shabu Slice - RM 29.90 
( Sorry gambar full tak sempat nak ambil, kami dah makan dulu..huhu)


1/4 Roasted Chicken ( x2 ) 
each RM18.90


Birthday cake =  RM12.90 / slice 


Itu jer kitorang makan weekend lepas. Memang kenyang dan puas hati. Owh nya layan video suprise birtday di Me'nate ni, syok betul semua join nyanyi dan tepuk tangan. Rasa bulan September nanti nak repeat datang untuk birthday Arif Haikal.