Suprise Delivery Murah di Kuala Terengganu

Assalamuaaikum, salam hujung minggu semua pembaca ceritahuda.com. Hari ini huda nak kongsi cerita tentang servis suprise deliver murah di Kuala Terengganu yang huda baru tempah awal minggu hari tu sempena birthday mak mertua huda. 
Sehari sebelum birthday mak mertua huda, huda ternampak iklan promosi suprise delivery di Kuala Terengganu yang murah dari SAAISHAH SUPRISE
Promosi Januari 2018 
Tanpa fikir panjang huda terus whatsapp mereka. 
Selepas selesai urusan tempahan yang mudah , huda pun ajak adik ipar dan akak ipar join sekaki buat suprise delivery untuk mak ni. ( sebenarnya nak jimat, hehe. Rezeki akak ipar sponsor terus, tak payah keluar duit langsung... Alhamdulillah, rezeki) 
Mula-mula minta diorang hantar time lunch, tapi last minute order kan, jadinya slot dah penuh, dapat hantar waktu lepas asar. Ok lah tu, yang penting niat nk happykan ibu mertua dah tercapai. 


Bagi huda servis dari SAAISHAH SUPRISE  memang tip top. Huda sangat-sangat puas hati. 
Selamat Hari Jadi Mak, huda doakan impian mak nak tunaikan ibadah haji hari ini tercapai. InshaAllah. Terima kasih jadi ibu mertua yang sangat baik dan tok ma yang baik untuk The Arifs. 
Untuk tempahan korang boleh hubungi :  Www.wasap.my/60148248519
some_text

15 comments

Zharif Azis said...

Wahhh bestnya ada servis seperti ini ya. Senang untuk buat surprise utk mereka yg tersayang. Simple tp amat bermakna buat si penerima

azlina ina said...

lain dr lain. Sebab servis ni guna bunga hidup dan fresh. Kebiasaanya utk kekasih je guna bunga. Ina suka ni

alialisakreatif.blogspot said...

Kolin pun suka guna servis mcm ni. Happy sangat si penerima kan. Seller pun senang deal tu lagi bagus. Sukaaaa

mas saari said...

Syoknya kalau dapat suprise coklat camtu, ai suka!

Nadia Johari said...

kalau ade orang buat surprise dekat kita, kita suka

Tengkubutang said...

best kalau ada macam ni.. senang sebab kalau nak keluar beli barang macam amik masa dan sibuk, tapi bila ada macam ni boleh call dan terus sampai ke rumah je surprise nya.. heee..

Hasif Hamsyari said...

Murah tu! Wah... Lepas ni dah tahulah di mana nak telefon untuk hantarkan surprise pada kenalan. Iyalah kadang-kadang tak sempat nak berjumpa. Thank you for sharing this!

danan wahyu sumirat said...

bisa menjadi suprise di hari spesial

AyuArjuna BiGoshh said...

Seronok tau dapat suprise2 cenggini heheh

Wai Yee aka Rane said...

wa this is nice. for gifting our loved ones

Emme Marina said...

Best. Tiada yg terbaik dari hadiah daripada yg tersayang

Shiv B said...

Awh this is so nice, especially as a surprise to the ones that we care about too :)

NEEZA said...

seronoknya kalau ada orang yang surprise kan kita. hehe. tapi berapa rm ya?

cc kak fas said...

Kejutan terbakk buat ibu... pasti dia suka

Mimin Adam said...

terbaikk