Sedap ke makan Nougat Bites?

Assalamulaikum. Hari ini huda nak kongsi tentang satu produk yang huda pertama kali kali makan iaitu Nougat Bites (Malaysia). Huda tahu ramai juga yang belum pernah rasa dah tanya huda - "Sedap ke makan Nougat Bites?" dan persoalan " Manis ke?"Ok. Meh huda cerita serba sedikit tentang Nougat Bites Malaysia ni. 

Nougat Bites adalah versi nougat lembut yang terkenal di negara-negara Asia seperti Taiwan, China, Korea dan Singapura. Tidak seperti nougat di Eropah dan Timur Tengah (yang biasanya keras dan manis!), Nougat bites ini lembut, cair mulut, dan yang paling penting. Kurang Manis!

Keistimewaan Nougat Bites ini adalah tiada pengawet, tiada pewarna buatan, tiada rasa tiruan dan tiada transfat. Bahan yang digunakan dari sumber yang HALAL dan merupakan produk Bumiputra dan Produk Muslim. Jadi huda boleh makan dengan tanpa was-was.

Huda dah cuba makan semua flavours yang terdapat di dalam trial pack yang berharga RM10 ( Termasuk kos postage ke semenanjung Malaysia)

Huda juga cuba Signature Nougat Bites Cranberry. Huda paling suka perisa yang ni. Makan non-stop sambil tulis artikel blog. hehe..
Lagi satu huda cuba Premium Nougat Bites Chocolate and Almond. Ini Favourite encik suami. Dia memang suka Almond. memang syok buat kudapan sambil bekerja di Office.Kalu korang nak beli, boleh buat belian online di www.nougatbitesmalaysia.com


Follow sosial media Nougat Bites Malaysia

Instagram : nougatbitesmalaysia

Akhir sekali,jom layan video huda makan Nougat Bites di tepi laut, memang "heaven" sangat.
some_text

Post a Comment

7 Comments

Nafisah Musa said…
tak pernah cuba lg sis. kne cuba ni.
diaripink said…
Manis tak?? Eh.. terulang soalan pulak.hehehe... sukanya bila ade coklat & almond tu... my favourite
Fatin Shahrizam said…
tengok vid tu dekat ig smalam, sedap betul dengan feel angin tepi pantai. Bestnya!
Huda Halid said…
Tak manis sangat. Makan byk2 pun tak risau sebab memang ramuan Nougat Bites Malaysia ni less sweet