Jom Order Sandwich Delivery dari Ashrin Food

Assalamualaikum, Salam hujung minggu untuk semua pembaca ceritahuda.com . Hari ini huda nak kongsi satu berita best untuk orang sekitar KL tentang Sandwich Delivery dan Sandwich Supplier dari Ashrin Food. 


Ashrin Food menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti berikut : - 

1. Penghantaran sandwich (Sandwich delivery) 

Perkhidmatan penghantaran terus ke pintu rumah dan pejabat untuk pelbagai majlis seperti jamuan , potluck atau apa jua majlis. 


2. Pembekal sandwich (Sandwich supplier ) di sekitar Kuala Lumpur. 

Berita baik untuk pengusaha gerai, restoren, kiosk, hospital dan lain-lain, anda boleh menempah sandwich dengan harga borong. Pengusaha berpeluang menjana keuntungan lumayan dengan membeli sandwich dengan harga borong dari Ashrin food. 


3. Sandwich Boxes Surprise 

Tawaran istimewa dari Ashrin Food iaitu penghantaran surprise kepada orang yang tersayang (kekasih, ibubapa , isteri/suami dan sesiapa sahaja) 

Jom huda kongsikan 10 pilihan jenis sandwich yang boleh anda tempah dengan Ashrin Food . 
 10 Jenis Ashrin Sandwich : 


1. Tuna 

2. Sardine 

3. Ayam 

4. Vege 

5. Coeslow 

6. Fish 

7. Crab 

8. Prawn 

9. Cheese 

10. Egg mayo / telur 

Terdapat 4 kategori sandwich iaitu Mini Sandwich, Sandwich Boxes , Single Sandwich dan Superbig sandwich. Jadi anda boleh order ikut citarasa anda. Selain itu, anda boleh request nak sayur ke tanpa sayur atau pedas dan normal. Keistimewaan sandwich dari Ashrin Food ini adalah roti yang sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut. Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa anda . Inti sandwich juga tebal dan sedap sehingga makan berkali-kali. 


Tambahan pula kotak  Sandwich dan packaging yang berkualiti menjadikan sandwich mempunyai ketahanan beserta  tarikh luput. Bagi customer yang merancang untuk menempah suprise sandwich box, customer juga boleh request Notes/Wishes untuk jadikan sandwich delivery ini lebih istimewa dengan tiada caj tambahan. Nak add on coklat boxes & Coklat jar juga boleh. 

Bagaimana nak tempah Sandwich dari Ashrin Food? 

Boleh hubungi Ashrin Sandwich melalui saluran berikut 

Facebook: https:// facebook.com/PembekalSandwich/ 

Instagram: https://www.instagram.com/ashrin_food/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAFl8lY7N80Z5Wr0SFFjTIg/about?view_as=subscriber 

Twitter: https://twitter.com/AshrinSandwich Jika anda nak tambah pendapatan sampingan , Ashrin Food juga menawarkan peluang menjadi agent mereka. 

some_text

1 comment

Tunsha Ayunie said...

Paling suka makan sandwich yang banyak flavour macam ni. Bagi sekotak pun boleh habis. *tamak*