Assalamualaikum. Hari ini huda nk kongsi satu produk yang semua wanita berhijab wajib miliki iaitu Hijabspray Arora yang terbukti berkesan membantu hijab bebas kotoran dalam 30 saat. 
Ini merupakan pengalaman pertama huda menggunakan spray tudung atau dikenali juga Hijab spray Quickdry keluaran Arora solution. Memang terbaik, dan huda teruja nak semua wanita pun cuba produk menarik ni.





Jika sebelum ini korang pernah cuba produk spray tudung segera yang lain tetapi ianya lambat kering, lembap dan meninggalkan kesan 'halo' atau lingkaran kotoran berminyak pada tudung (tidak 100% hilang).

HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini langsung tak memberi kesan kepada tudung. Produk ini adalah yang pertama seumpamanya didunia, kering hanya dalam 30 saat. Maka produk ini sangat-sangat penting untuk saat tidak terduga dan kecemasan. 



Mesti ada tertanya kan, apakah kandungan HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini ?


HIJABspray menggunakan formula Silicone Powder yang dirumuskan dengan formula cecair yang meresap jauh kedalam fabrik dan cepat mengering hanya 30 saat.

Tiada spray lain seumpamanya.

HIJABspray Quickdry by Arora Solution boleh guna untuk kotoran yang macamana?

✔kesan kotoran minyak
✔kesan kotoran minyak muka / makeup
✔kesan kicap
✔kesan basah

Cara Menggunakan HIJABspray Quickdry by Arora Solution



Betul ke HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini berkesan? 

Jom baca testimoni dari pengguna yang sangat berpuas hati dengan produk ni.





Bagaimana nak dapatkan HIJABspray Quickdry Arora?



Hubungi dengan click link di bawah

📳www.wasap.my/60142920522 /

📳www.wasap.my/60179329593

Huda dah cuba, korang bila lagi nak cuba. Serius berbaloi-baloi sangat dan teman terbaik untuk huda yang ada anak kecil yang suka makan atas riba mama dia ni.. Tudung ke shawl tak pernah tak kotor bila keluar. Tapi sekarang, huda dah senang hati sebab ada Hijab Spray Arora - Hijab bebas kotoran dalam 30 Saat!

some_text