Jom Jana Pendapatan dengan Affiliate AMORA. - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Jom Jana Pendapatan dengan Affiliate AMORA.

Jom Jana Pendapatan dengan Affiliate AMORA.

Share This
Anda mencari cara nak tambahkan pendapatan tapi tak tahu bagaimana? Jom huda kongsikan cara jana pendapatan dengan Affiliate AMORA.
Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan produk kecantikan dan kesihatan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?


Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Amora dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:
>> AMORA.MY <<


Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Amora?:


1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.

3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.

4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.

5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 3% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.

6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!


Antara Produk yang huda suka dalam AMORA.MY adalah seperti berikut:-

 
Beaumama

 Klik >> Beaumama <<

Pobling Cleanser

Klik >> Pobling Cleanser <<

Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 2% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Amora. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Amora.
3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!


Terima kasih. JOM DAFTAR SEKARANG >> KLIK DI SINI <<

some_text

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

Pages