Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018 - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018

Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018

Share This

Jom bersantai di Bangi Wonderland Sempena Gempak Merdeka 2018 | Yeay, huda suka sangat setiap kali datang bulan Ogos, sebab banyak promosi Merdeka. Korang dah tau belum Bangi Wonderland pun ada buat promosi tau dan juga contest yang mencari 5 orang bertuah untuk bersantai secara eksklusif dengan artis pilihan mereka. 




GEMPAK MERDEKA 2018 - BANGI WONDERLAND

Jom join contest best dari Bangi Wonderland sempena Showcase Gempak Merdeka.
.
Bangi Wonderland Themepark & Resort  akan memilih secara rawak 5 peminat bertuah untuk bersantai secara eksklusif bersama artis pilihan anda di Bangi Wonderland. Tiket masuk dan makan tengahari anda adalah PERCUMA! hanya 1 penyertaan untuk satu orang sahaja tau! So, ikut langkah mudah ini:

1. Cepat-cepat Share/ Repost video di Fb Page Bangi Wonderland Themepark & Resort dan beritahu “saya nak bersantai Gempak Merdeka bersama (Nama Artis) di Bangi Wonderland!'



2. Tag FB: Bangi Wonderland Themepark & Resort atau tag IG: officialbangiwonderland

3. PM FB: Bangi Wonderland Themepark & Resort atau IG : officialbangiwonderland maklumat penyertaan anda:
i. ‘Screenshot post yang anda telah share/repost’
ii. Nama Penuh, No IC, Nama Facebook/IG, No Telefon

Eksklusif untuk 5 orang peminat sahaja bersama setiap artis. Nyatakan hanya satu nama artis sahaja.
18 Ogos (Sabtu): Ella & Aishah
19 Ogos (Ahad): Achey Bocey & Tomok
25 Ogos (Sabtu): Nabila Razali & Sufian Suhaimi
26 Ogos (Ahad): Black Hanifah & Hazama


Kempen ini bermula pada 3 Ogos dan tamat pada 9 Ogos 2018, Khamis, jam 4 petang. Cabutan dan pengumuman akan dibuat pada 10 Ogos 2018 dan disiarkan melalui FB Live Bangi Wonderland Themepark & Resort. 

So cepat-cepat korang join contest best ni! Mana tahu rezeki korang kan bulan ni dapat bertemu dengan artis kesayangan korang tu.

Owh ya, huda pun pernah datang event Showcase Gempak Giler di Bangi Wonderland Themepark & Resort pada hujung tahun lepas. Memang happening giler. Syok betul bawa anak-anak main taman tema air sambil berhibur dengan artis-artis yang buat hiburan di pentas utama.

Boleh baca di entry huda di sini >> Showcase Gempak Giler Bangi Wonderland Themepark & Resort <<

Jadi apa kata sempena cuti sekolah bulan Ogos ini, korang bawa satu family, ajak saudara mara dan jiran tetangga join sekali bersuka ria di Bangi Wonderland Themepark & Resort. Konfem korang semua enjoy dan puas hati dengan pelbagai permainan air dan kemudahan yang di sedia sini.

Harga promosi tiket RM180 untuk 5 orang ( setiap hari biasa kecuali public holiday), RM 200 untuk 5 orang ( Public Holiday - 22 Ogos dan 31 Ogos 2018)

Mark kalendar korang dan beri kejutan kepada anak-anak sempena cuti sekolah yang akan datang ini!
Untuk maklumat lanjut dan update terkini follow

Facebook : Bangi Wonderland Themepark & Resort

Layari  http://www.bangiwonderland.com.my/

Bangi Wonderland Themepark & Resort
No 2, Persiaran Bangi Avenue, Bangi Avenue, 43000 Kajang
43000 Kajang, Malaysia
 03-8912 8333

20 comments:

  1. Best untuk ogos kan. Nak pergi juga. murah kotttt.

    ReplyDelete
  2. Memang berbaloi grab promo Merdeka ni!

    ReplyDelete
  3. berbaloi ni tapi alaaa timing tak freeeee dan kesihatan cam drop sikit.
    Hmmm...bestnya bulan merdeka byk offer yg gempak gempita.

    ReplyDelete
  4. 5 orang untuk RM 180 memang berbaloi. Just bawa duit untuk makan je. Huwaa best gila. Tapi tulah jauh ya amat. Kalau ada reunion family nanti nak plan ke sini. Sebab pernah pergi dan tempat ni best. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Berbaloi lah harga tuh RM180 untuk 5 orang.belum.berkesemoatan sampai bangi wonderland.nampak best dan menarik.nanti nak datang juga lah

    ReplyDelete
  6. RM180 untuk 5 orang...wallaweiiii...terlebih berbaloi tu..satu kepala RM36 je...best la..cuma SA ni kalau ada kesempatan boleh join..nak cuba la beli tiket...

    ReplyDelete
  7. mak oi murahnya, ini yang tergoda nak pi ni. lagipun dekat dengan rumah tuh hehehehe best best best

    ReplyDelete
  8. Wah macam best ni, boleh pergi ni

    ReplyDelete
  9. Menarik juga antara aktiviti yg boleh dirancang untuk cuti bulan ogos nie. RM36 satu kepala and bayar RM180 tuk 5 org mmg berbaloi.. Thanks for the info

    ReplyDelete
  10. wow!
    tomok black hazama :) ohsem.
    aida x pernah gi sini lagi meskipun kerap ke bangi.
    tak teringat nak bwk anak2.
    cuti sekolah la in shaa Allah.
    nampak seronok aje tu. waterpark.

    ReplyDelete
  11. Murah juga tu RM180 untuk 5 orang. Nama jer duduk dekat Bangi. Tapi Bangi Wonderland pon tak pernah pergi lagi.

    ReplyDelete
  12. Mensrik promo ni. Kalau ada anak-anak memang sukalah nak beraktiviti di theme park. Boleh cuba ke sini nanti bila ada kesempatan.

    ReplyDelete
  13. Ramainya artis tempat ni besar sangat ker hehehe tapi kita tak pernah sampai dan nampak menarik ada air-air kita memang pantang tengok air tu...

    ReplyDelete
  14. Ok murah bolehlah bawak family nanti lagi pun blm pernah ke sini

    ReplyDelete
  15. Murah jugak harga yang dieorang tengah tawarkan ni. Tapi kalau dapat yang percuma tu pun best juga hehhehe

    ReplyDelete
  16. Tempat mandi manda memang best, tapi sekarang ni musim penyakit hfmd. Ibu takut nak bawa anak anak pergi tempat macam ni. Kalau tidak, memang bagus dan berita baik untuk anak anak ni

    ReplyDelete
  17. Bangi pun dah ada taman tema air sendiri ya. Elok lah tu. Orang bangi boleh sejukkan badan mandi manda semasa musim cuti sekolah

    ReplyDelete
  18. Adakah bangi wonderland ni bawah satu pengurusan dengan melaka wonderland. nama dah sama. dua dua pun taman tema air juga

    ReplyDelete
  19. Taman tema air kalau nak bebaloi pergi, datanglah awal pagi. Lepas tu kalau boleh jangan datang masa hujung minggu dan cuti sekolah. Orang ramai sangat. Tak enjoy rasanya

    ReplyDelete
  20. Harga promosi tiket RM180 untuk 5 orang sangat murah ni. Boleh Ika bawa family jalan2. Kami pun dah lama tidak datang bangi ni.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages