Promosi Photoshoot Murah di Studio 11 - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad


Assalamualaikum untuk semua pembaca blog huda hari ni. Siapa yang nak bergambar di studio atau bergambar outdoor bersama family dengan harga photoshoot yang murah dan berbaloi? Nak tahu? Teruskan membaca sampai habis yer artikel huda ni.

Pada hujung minggu lepas,huda photoshoot bersama keluarga di studio 11 yang terletak di Kuala Terengganu. Sangat teruja, sebab kali pertama huda bawa The Arifs untuk photoshoot ni. Sebelum huda berkongsi gambar-gambar kami di studio, jom huda kongsi serba sedikit latar belakang tentang Studio 11.

Latar Belakang Studio 11



Studio 11 adalah sebuah syarikat yang menawarkan khidmat photographer dan videographer yang bertapak di Selangor dan Kuala Terengganu. Akan datang Studio 11 juga akan mula di buka di Bangi Avenue, pada September 2018. Cawangan Studio 11 di Kuala Terengganu fokus kepada perkhidmatan sekitar pantai timur (Pahang, Terengganu dan Kelantan) manakala cawangan Bangi akan fokus perkhidmatan sekitar pantai barat ( Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan, Melaka dan Johor). Pendek kata Studio 11 ini menawarkan perkhidmatan photographer dan videographer di seluruh Malaysia

Terdapat dua jenis photoshoot yang menjadi keutaaman Studio 11 iaitu Studio Photoshoot dan Outdoor Photoshoot.

Studio photoshoot focus kepada newborn photography, family portrait, maternity shoot, and textile product shoot.

Outdoor Photoshoot pula focus kepada wedding, events atau majlis di syarikat seperti family day. Kiranya, Studio 11 ni boleh cover pelbagai jenis genre termasuk wedding, portrait, event, food, sport, pertunangan, dan macam-macam lagi.


Promosi Photoshoot dan Video Murah di Studio 11


Zaman sekarang, semua orang nak jimat tapi nak servis best kan? Terutamanya korang yang tengah mencari wedding photographer di Terengganu, Videographer kahwin Terengganu dan juga wedding photographer Selangor. Meh huda kongsi promosi best dari Studio 11 ni, korang baca sampai habis dan jangan lupa kongsi pada kawan-kawan , saudara mara semua tau.

· Promosi Photoshoot Outdoor 2018 : RM 300 sahaja!

· Promosi Video Wedding : Akad nikah + Sanding + 2 video akhir (highlight + kompilasi) RM 1,700 sahaja!

o Video akhir yang akan diberikan - 2 video. 1 video highlight, dan 1 video compilation.

· Promosi pakej gambar kahwin sempena permulaan khidmat di Selangor : RM 1700 sahaja!

Promosi Pakej Gambar Kahwin RM 1,700 lengkap dengan :-

1. Covearge akad nikah + sanding (hari sama)

2. Dua orang photographer

3. Sebuah album photobook 40 pages

4. unlimited photos + DVD softcopy.

Selain promosi photoshoot dan video untuk wedding, ada juga tau promosi hebat untuk usahawan yang mencari videographer iaitu video Promosi produk serendah RM400 sahaja!





Best sangat kan? Nak lagi jimat dan diskaun?? Mudah sahaja, sebab korang rajin membaca blog huda hari ini, korang boleh tebus diskaun tambahan sebanyak 10% dengan taip "studio11@ceritahuda" ke 012 - 981 8395 ( melalui Whatsapp).

Photoshoot Family Potrait Huda Sekeluarga


Alhamdulillah, huda sangat-sangat berpuas hati dengan hasil seni jurugambar Kuala Terengganu1 dari Studio 11. Sebelum sesi photoshoot bermula, huda menempah khidmat make up juga di sini. Boleh baca perkongsian huda di sini >> MUA Kuala Terengganu <<

Jom layan komplikasi gambar-gambar huda sekeluarga kami di Studio 11







Berminat nak tempah perkhidmatan Photographer dan Videographer Studio 11?

Untuk maklumat lanjut dan tempahan hubungi Studio 11 di :-

Whatsapp / Telegram ke +6012 – 981 8395

Emel ke studio11.my@gmail.com

atau DM ke instagram @studio11.my

Jangan lupa Follow Instagram @studio11.my untuk promosi terkini!

8 comments:

  1. Menarik..kalau dapat photoshoot keluarga memang best..teringin sangat

    ReplyDelete
  2. Terengganu .. jauh banget teringin gak nak pshoot dalam studio

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Harga berpatutan dan kualiti cantik sebegini. Moga dimurahkan rezki kerana sudi berkongsi rezki dengan rakan-rakan begini. Zaman sekarang memang ramai yang mencari servis yang berpatutan dan berkualiti.

    ReplyDelete
  4. Memang bagus kalau dapat menikmati harga yang berpatutan untuk kenangan Indah dengan keluarga kan? Untuk yang nak berkahwin bolehlah ambil gambar kat sini.😃

    ReplyDelete
  5. Cantiknya gambar yang mereka ambil hehehe kita teringin nak ada potret dengan semua keluarga tapi tu lah masing-masing duduk jauh-jauh jadi susah nak berkumpul hari raya jer lah...

    ReplyDelete
  6. Teringin nak berphotoq kat Studio..tapi sis dua beranak je..nampak mcm tak best je. So tangkap gambar kat phone je akhirnya..hehehe

    ReplyDelete
  7. These are awesome photoshoot. I would love to have those momentos for my wedding.

    ReplyDelete
  8. It's so nice that even in KT, there are photostudios of this high standard. The video puts a smile on my face!

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages