Terjebak main bida harga di Chilindo! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Terjebak main bida harga di Chilindo!

Terjebak main bida harga di Chilindo!

Share This

Assalamualaikum. Hai korang! Hari ni nak kongsi cerita huda terjebak main bida harga di Chilindo. Ada satu malam tu, huda minum nescafe secawan, tak boleh tidur. Skroll instagram ternampak pulak iklan Chilindo. Tertekan link dan terjebak main bida harga di Chilindo.

Apa tu Chilindo?

Korang klik sini > http://www.chilindo.com/my <<

Daftar dan boleh start bida barang-barang yang korang nak!

Jom tengok apa yang huda dah berjaya bida bulan lepas!




Berbaloi sangat dengan harga sangat murah.

Mesti korang tertanya, berkualiti ke dengan harga murah ?

Meh huda kongsi gambar barang-barang yang sampai pada huda 3 hari selepas pembayaran di buat.





Alhamdulillah, huda dah guna hampir 2 minggu, semua barang yang huda beli, semua berfungsi dengan baik sekali.
Okay lah, buat terapi bila bosan dan stress, hehe...


4 comments:

  1. menarik gak ni huda...jangan lepas ni k.sal terjebak sudahhh . hehehehe

    ReplyDelete
  2. Xnak mulakan takut terjebak hihihi..

    ReplyDelete
  3. W'salam Huda..
    LZ pernah terjebak dengan Chillindo ni..
    Ralit sangat membida lebih-lebih lagi bila menang, satu kepuasan.

    ReplyDelete
  4. tak pernah terjebak lagi main..hehe

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages