Serum Dr Beau merawat kulit dalam masa 24 jam! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Serum Dr Beau merawat kulit dalam masa 24 jam!

Serum Dr Beau merawat kulit dalam masa 24 jam!

Share This

Assalamualaikum , salam Jumaat yang berkat. Semoga hari ini Allah hadiahkan 1001 keberkatan dalam hidup kita semua. Huda percaya semua orang nak umur yang berkat kan? Walau umur dah meningkat tapi still awet muda, kulit muka yang sihat dan glowing. Lagi-lagi lah kita bakal menyambut hari raya lagi 3 minggu akan datang.  Huda nak kongsi ni, satu produk yang huda dah cuba sendiri hampir seminggu! Amazing sangat produk yang diberi nama DR.BEAU. Jom baca sampai habis yer artikel ni. 

Huda ni ada masalah kulit wajah yang kering, kadang-kadang tu jerawat datang singgah. Haish memang tak selesa. Jadi, ada seorang rakan huda syorkan huda cuba Serum DR.BEAU yang mengandungi  VITAMIN E 100% SEMULAJADI.  Jom kita kenal lebih dalam tentang Serum DR.BEAU. 

KANDUNGAN DR.BEAU

6 BAHAN UTAMA DR.BEAU




  • 1. Minyak Argan oil 
  • 2. Minyak Gandum 
  • 3. Minyak Badam 
  • 4. Minyak Apricot 
  • 5. Minyak Primrose
  • 6. Ekstrak Rose Hip Oil

MANFAAT DR.BEAU

Dr.beau adalah serum untuk menjaga dan merawat kulit dalam masa 24 jam.

  • 24 Jam - Jerawat kering 
  •  7 Hari - Parut pudar 
  •  21 Hari - Kulit sekata


CARA PENGGUNAAN DR.BEAU




  • 1. Tarik hujung gel
  •  2. Titis di dahi, pipi, dagu 
  •  3. Sapu rata diseluruh wajah sehingga meresap


PANTANG PENGGUNAAN DR.BEAU

  •  Jangan skip penggunaan sehingga berkesan. 
  • cuci tangan dan muka sebelum sapuan Dr.beau dilakukan

TIPS PENGGUNAAN DR.BEAU

Selain menggunakan serum Dr.Beau ini untuk merawat kulit wajah, ia juga sesuai di campurkan dengan foundation. 

Tips untuk gunakan Serum Dr Beau sebagai Base Make-up.
Campurkan serum dengan  foundation . Serum akan cepat meresap dalam kulit, jadi tak akan rasa berminyak. 
Bila berpeluh, make up takkan bercapuk dan blend foundation ini menjadikan kulit lebih glowing  dan flawless. 

Boleh tengok tutorial dari Wan Sharmilla ini . Selamat mencuba korang! 




HARGA DR.BEAU


RM 119.00 / 30 kapsul. 

TESTIMONI DR.BEAU




Klik untuk lihat lebih banyak testimoni >> TESTIMONI DR BEAU <<


REVIEW DARI HUDA TENTANG DR.BEAU


Lepas huda amalkan sapu serum Dr.Beau ni sebelum tidur, bila bangun pagi huda rasa kulit muka ni lembut sangat. Memang berkesan atasi masalah kulit huda yang kering ni. Jerawat di muka pun makin mengecut. Jadi memang terbukti serum Dr.Beau ni boleh merawat masalah kulit huda. Manfaat bioactives dan juga kandungan Vitamin E dalam serum Dr. Beau buatkan huda yakin nak amalkan serum ni tanpa was-was. Huda rekeman untuk korang juga amalkan serum Dr Beau ni, sebab ia mampu merawat kulit dalam masa 24 jam. Memang TERBAIK!

Lepas ni huda nak try letak serum Dr.Beau ni dalam foundation. Baru raya nanti flawless dan glowing gitu... hehe... 

Layari https://drbeau.com.my/ untuk maklumat lanjut.

Follow sosial media Dr.Beau untuk promosi terkini

Facebook : Dr Beau Malaysia 
Instagram : drbeau_official

Nak beli? hubungi terus :

http://tejaherbsdrbeau.wasap.my/

016 963 3443 - WHATSAPP/CALL

18 comments:

  1. bahan-bahan mewah.Mesti berkesan sangat.Ada gabungan rosehip dan EPO.memang bagus.. Poweful untuk skin cantik ni

    ReplyDelete
  2. bagus untuk kulit kalau guna bahan semulajadi ni ek

    ReplyDelete
  3. Mcm best je bila tgk bahan dia. Biasanya bahan semula jadi ni tak mengecewakan bila pakai.

    ReplyDelete
  4. Bekas dia cantik sungguh...senang cara gunanya...wahhh terpikat la ❤

    ReplyDelete
  5. Tengok testimoni nampak best. Patut try ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. packaging cantik... bagus product natural

    ReplyDelete
  7. tertarik dgn bahan bahan yg digunakan. cara pakai pun senangnyaa

    ReplyDelete
  8. Menarik Laaaa jenis capsule gini...
    Senang bawak travel, tak risau pecah ke tumpah ke ....
    Tertarik nak cuba

    ReplyDelete
  9. Cantik packaging,kandubgan bahan semua terbaik tuuuu....

    ReplyDelete
  10. Ohhh boleh campur ngan base makeup gak eh...menarik

    ReplyDelete
  11. Produk berasaskan bahan natural ni biasanya memang berkesan.

    ReplyDelete
  12. bentuk macam serum rambut hehehe... yes kulit pun perlukan serum juga untuk jaga kesihatan kulit .,., dari sel sel mati juga

    ReplyDelete
  13. Lama dah tak pakai serum peha ayam..memang terbaik tau..k.sal penah try sebelum ni

    ReplyDelete
  14. Thank you share. Nampak menarik produk ni. Nak cuba

    ReplyDelete
  15. Bestnya , cantik packaging dia

    ReplyDelete
  16. nampak best la..bahan-bahan dia pun menarik..sukal.nak kene dapatkan juga ni

    ReplyDelete
  17. First time dengar produk ni..

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages