Sambut Birthday di Me'nate Steak Hub memang Meriah! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Sambut Birthday di Me'nate Steak Hub memang Meriah!

Sambut Birthday di Me'nate Steak Hub memang Meriah!

Share This


Assalamualaikum. Sebelum ini huda ada kongsikan tentang kejayaan Me'nate merangkul dua anugerah berprestij dan huda sendiri dah rasa kehebatan rasa steak di sini. 
Sempena hari jadi adik ipar kesayangan yang sorang ni, dan juga favourite aunty The Arifs ni pada 25 Februari yang lepas kami semua memilih untuk sambut di Me'nate. 

Jom cuci mata tengok juadah yang kami makan. Huda juga kongsikan harga untuk rujukan korang yang mungkin berhajat nak pergi tu, so boleh la budget2 dulu sebelum pergi nanti yer. 



Kids Cabonara Pasta with Sausage - RM10.00

  
Grain-Fed Strip loin steak - RM 61.00


Angus Rib Eye - RM 84.00


Lamb Shabu Slice - RM 29.90 
( Sorry gambar full tak sempat nak ambil, kami dah makan dulu..huhu)


1/4 Roasted Chicken ( x2 ) 
each RM18.90


Birthday cake =  RM12.90 / slice 


Itu jer kitorang makan weekend lepas. Memang kenyang dan puas hati. Owh nya layan video suprise birtday di Me'nate ni, syok betul semua join nyanyi dan tepuk tangan. Rasa bulan September nanti nak repeat datang untuk birthday Arif Haikal. 




10 comments:

  1. Uii..harga dia boleh tahan.. Tapi berbaloi la sbb katanya murah juga kan... Menate ni takde cawangan tmpt lain ke? Teringin lak nak merasa stik menate ni.. Hehehe..

    ReplyDelete
  2. Oooo..that strip loin and lamb shabu looks really yummy....haven't heard of this place till today..thanks for letting me know beb!

    ReplyDelete
  3. Lama dh teringin nak makan kat Menate ni..tapi belum ada kesempatan lagi..nanti la bila free nak cuba gak la makan kat sini

    ReplyDelete
  4. Eh boleh tahn juga ye harga dia. Untuk steak jelah mahal sikit tp menu lain tu kira masih affordable lah. Teringin makan dekat Menate nie lepas viral kes Azwan ali tu. InsyaAllah satu hari nanti sampailah sana

    ReplyDelete
  5. Menu di Menate tak pernah mengecewakan..tengok gambar je pun dah kecur air liur nih..

    ReplyDelete
  6. Me'nate Steak Hub is one of those places that serves the best steaks in town with a very affordable price! I really love visiting it with my friends.

    ReplyDelete
  7. Me'nate memang best bila sambut hari lahir disini. Sebab bagi penggemar stik dan grill akan puas hati dengan kesedapan Me'nate. So birthday girl dan boy happy. Bila birthday semua jadi girl or boy. Seronok rasa muda. Hehehe

    ReplyDelete
  8. Teringin nak datang & makan kat restoran Me Nate ni. Nampak menarik dan best je kan. Makanan pun menyelerakan

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  9. Kat sini selalu viral yang mahal-mahal gila punya. Padahal ada je yg mampu milik kan. Happy Birthday :)

    ReplyDelete
  10. Seem a nice place to celebrate birthday. The steak look so yumillicious and the price seem good. Have not visit the restaurant yet. If got chance to visit the place I want try their lamb as I am into lamb.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages