Yeay! Google Adsense CeritaHuda.Com dah Approve! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Yeay! Google Adsense CeritaHuda.Com dah Approve!

Yeay! Google Adsense CeritaHuda.Com dah Approve!

Share This
Assalamualaikum. Hari ini huda cek emel dapat berita baik dari Google Adsense. Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah. 
Akhirnya, huda merasa juga peluang jana duit di blog dengan Google Adsense. Lama dah apply, tapi tak lepas, mungkin sebab content, sebab broken link dan template blog mungkin. Azam tahun 2018, huda dah upgrade template dan hubungi Google Adsense untuk aktifkan Google Adsense di template blog huda yang baru. Selang seminggu, akhirnya emel yang di nanti-nanti sudah ada. Syukur... 
Alhamdulillah, rezeki Januari 2018, kini blog Ceritahuda.com ada iklan adsense. Yes, huda happy sangat. Jeles sangat tengok kawan-kawan blogger masyuk dengan Adsense ni. 
Akhirnya penantian huda nak lulus Adsense berakhir. Mohon support kawan-kawan, sudi-sudikan yer klik di iklan side bar di laman utama tu yer. Iklan di blog post, huda masih gunakan iklan dari InvolveAsia. Tengok iklan mana yang hasilkan passive money yang lebih masyuk.. 
Ok, semoga semangat rajin dan berkobar-kobar menulis diblog berkekalan sepanjang hayat. InshaAllah. 
some_text

3 comments:

  1. Wah bestnya . Azam CCL tahun ni untuk blog harap- harap adsense lulus jugak untuk blog CCL

    ReplyDelete
  2. Tahniah..semoga terus semangat menulis blog dan menjana pendapatan dr google adsense

    ReplyDelete
  3. tahniah huda! IQ plak masih menunggu sebab hold masa tukar domain, sampai sekarang tak lulus lagi. doakan IQ plak ek

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages