Hijab Spray Arora - Hijab bebas kotoran dalam 30 Saat! - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Hijab Spray Arora - Hijab bebas kotoran dalam 30 Saat!

Hijab Spray Arora - Hijab bebas kotoran dalam 30 Saat!

Share This


Assalamualaikum. Hari ini huda nk kongsi satu produk yang semua wanita berhijab wajib miliki iaitu Hijabspray Arora yang terbukti berkesan membantu hijab bebas kotoran dalam 30 saat. 
Ini merupakan pengalaman pertama huda menggunakan spray tudung atau dikenali juga Hijab spray Quickdry keluaran Arora solution. Memang terbaik, dan huda teruja nak semua wanita pun cuba produk menarik ni.





Jika sebelum ini korang pernah cuba produk spray tudung segera yang lain tetapi ianya lambat kering, lembap dan meninggalkan kesan 'halo' atau lingkaran kotoran berminyak pada tudung (tidak 100% hilang).

HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini langsung tak memberi kesan kepada tudung. Produk ini adalah yang pertama seumpamanya didunia, kering hanya dalam 30 saat. Maka produk ini sangat-sangat penting untuk saat tidak terduga dan kecemasan. 



Mesti ada tertanya kan, apakah kandungan HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini ?


HIJABspray menggunakan formula Silicone Powder yang dirumuskan dengan formula cecair yang meresap jauh kedalam fabrik dan cepat mengering hanya 30 saat.

Tiada spray lain seumpamanya.

HIJABspray Quickdry by Arora Solution boleh guna untuk kotoran yang macamana?

✔kesan kotoran minyak
✔kesan kotoran minyak muka / makeup
✔kesan kicap
✔kesan basah

Cara Menggunakan HIJABspray Quickdry by Arora Solution



Betul ke HIJABspray Quickdry by Arora Solution ini berkesan? 

Jom baca testimoni dari pengguna yang sangat berpuas hati dengan produk ni.





Bagaimana nak dapatkan HIJABspray Quickdry Arora?



Hubungi dengan click link di bawah

📳www.wasap.my/60142920522 /

📳www.wasap.my/60179329593

Huda dah cuba, korang bila lagi nak cuba. Serius berbaloi-baloi sangat dan teman terbaik untuk huda yang ada anak kecil yang suka makan atas riba mama dia ni.. Tudung ke shawl tak pernah tak kotor bila keluar. Tapi sekarang, huda dah senang hati sebab ada Hijab Spray Arora - Hijab bebas kotoran dalam 30 Saat!

some_text

35 comments:

  1. Wahhh nak cari produk nie. Tudung eyqa selalu kesan minyak sebab muka berminyak

    ReplyDelete
  2. Bagusnya produk Hijabspray Quickdry by Arora Solution ni. Nak rekomen kat kawan-kawan bertudung

    ReplyDelete
  3. Wah bagus ni, sesuai laa utk org macam akak ni, selalu terpercik kuah laa apa laa kat tudung masa makan haha

    ReplyDelete
  4. mcm best jerk.. subuh2 tadi sental tudung ngan Varnish.. ada nampak kesan foundation .. heheh.. nnt k. azni usha naaa.. tq tq

    ReplyDelete
  5. Pertama kali tgk spray yg boleh spray atas tudung hilangkan stain...magic la!!! Kalau jenis mkn lekas kena kt tudung sgt membantu ni

    ReplyDelete
  6. rasa kalau tudung keja putih Sal ni sesuai kot ... biasala putih...kadang kesan bedak dan foudation tak dapat nak dipisahkan...nak try la jugak ...

    ReplyDelete
  7. Haaa!! Elok sangatla untuk kita2 yang berhijab ni.. senang bila ada spray mcm ni kan..

    ReplyDelete
  8. menarik ni.. sesuai untuk hijabista. memudahkan menanggalkan kototran juga.Terus ina terfikir satu shawl lama ina yang terkena griss tu

    ReplyDelete
  9. Shawl zaza selalu ada kesan2 mcm myk slps basuh.. Tak tau knp.. Nk kena try lah spray ni nanti

    ReplyDelete
  10. Sesuai la hijabspray ni utk para wanita yang bekerjaya kan, skrg semua nak cepat je, kalau makan di kedai ke comot kat tudung boleh pakai ni je. Cepat & ringkas.

    ReplyDelete
  11. Bagus sekali ada produk seperti ini,Denagan nya kita boleh menjaga kebersihan dan penampilan kita dikhalayak ramai

    ReplyDelete
  12. masalah tudung kotor dapat diselesaikan dgn hijab spray ni... syok nye lahai

    ReplyDelete
  13. bgusnya produk ni..
    nk bwa kemana pun senang =)

    ReplyDelete
  14. menarik boleh buat berniaga ni hahahha..

    ReplyDelete
  15. wahh menarik lah spray ni..mudah dibawa..

    ReplyDelete
  16. first time dengar produk ni.. boleh beli 1 letak dalam beg.

    ReplyDelete
  17. Wahhh ! Nak kena grab jugak nie. Nampak berkesan utk hilangkan kotoran

    ReplyDelete
  18. Menariklah! Pastu botol dia pun tak besar sangat, sesuai dibawak ke mana saja.

    ReplyDelete
  19. wah bagusnya..cepat kering pulak tu..kene ada satu ni..

    ReplyDelete
  20. HIJABspray Quickdry by Arora Solution boleh pakai untuk fabrik lain seperti baju ke selain tudung? Menariklah produk ni memang nak dapatkan 1 untuk simpanan. Emergency boleh sangat guna kan.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  21. Bagusnya produk ni. Sebab bila dah jadi mak mak ni makin susah nak makan. Mesti comot tertumpah makanan. Hahaha. Bukan utk tudung mak je. Baju anak pun sama comot. Nanti I spray je. Haha

    ReplyDelete
  22. Serius boleh hilangkan kekotoran? Bagusnya. Bisa kan kalau makan mee kari ke mee sup ke, bersepah tompok sana sini dekat tudung hahaha

    ReplyDelete
  23. wow baru tau ade produk mcm ni. Mmg kena ada la dalam beg mak2.

    ReplyDelete
  24. berbaloi jugak ni, sebab tudung kadang tak hilang kesan minyaknya.

    ReplyDelete
  25. Sekarang baru i tau boleh spray macam ni.. fantastic nya!~

    ReplyDelete
  26. Nampak gaya Rawlins pun boleh pakai gak sebab selalu tertumpah minyak atau makanan atas baju hehe

    ReplyDelete
  27. 1st dengar pasal produk ini.. Bagus untuk mereka yang tudung dia join makan sekali hahahah

    ReplyDelete
  28. kalau boleh hilangkan kesan kotoran cepat memang bestlah. kadang2 kita makan tak ingat dunia, tahu tahu ada percikan dekat baju hahaa. memang sesuai lah pakai produk ni

    ReplyDelete
  29. Wahh bestnya produk mcm ni...
    I likke ...lgi2 pulak klau mkn yg sup2 nnt ada ja nak terpercik kannn...
    Thanks for sharing

    ReplyDelete
  30. OMG! Ada jugak produk macam ni eh! Terbaiklah. Kita ni kalau part tudung kalau makanan jatuh atas tudung ke. Kena percikan sup ke apa ke terus takde moodkan.. Jadi onie sendiri yakin produk ni mampu menambahkan lagi keyakinan orang perempuan yang berhijab. Terbaik ah! Paling penting cepat kering.

    ReplyDelete
  31. Baguslah spray ni... harus standby 1 dekat dalam beg mudah nak guna kalau tudung dah comot

    ReplyDelete
  32. best laaa spray ni! Ada anak kecik cam kak Nina ni harus ada sebotol buh dalam hadbag

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah terima kasih semua

    Berminat boleh direct page atau instagram

    Nak order direct pon boleh... www.wasap.my/60142920522/hsorderdetail

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages