1 Rempah 3 Variasi Masakan Mee dengan Rempah Warisan - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

1 Rempah 3 Variasi Masakan Mee dengan Rempah Warisan

1 Rempah 3 Variasi Masakan Mee dengan Rempah Warisan

Share This


Assalamualaikum. Hari ini huda kongsi satu produk best yang huda baru cuba semalam. Huda ini memang suka masak dan cuba pelbagi jenis masakan. Jadi semalam huda cuba satu resepi mudah serta cepat dan yang paling penting sedap dengan menggunakan rempah segera Mee Bandung yang dikeluarkan oleh Rempah Warisan.


Rempah segera Mee Bandung Odeon ini dikenali sejak dari 1970an. 1 Rempah 3 Variasi iaitu boleh gunakan rempah ini untuk masak Mee Goreng, Mee Rebus dan juga Mee Bandung. Huda dah cuba semalam rempah ini untuk masak mee goreng. Memang special dan rasanya memang kena dengan selera huda sekeluarga. Nanti huda nak cuba resepi mee rebus dan mee bandung pula. Korang jangan risau. resepi semua ada dalam pek.



Korang nak try jugak?
Huda syorkan untuk korang cuba Pek Family dengan harga serendah RM6.50/ Berat 185g. Murah kan? 

Korang boleh KLIK >> TEMPAHAN REMPAH WARISAN << untuk beli secara online. 

Promosi terkini - diskaun 20% pek famili sehingga 20 Februari 2018.
KOD DISKAUN  : AMMAR12

Untuk korang yang ada kedai makan atau berminat nak berniaga atau nak masak untuk kenduri ke boleh dapat pek kedai makan 30g dan 60g. Ada pakej menarik untuk anda tau serendah RM50 sahaja. 
Korang boleh KLIK >> PAKEJ RAKAN NIAGA <<
Cepat-cepat korang beli, dan boleh masak mee sedap-sedap untuk keluarga tersayang. Konfem korang puas hati macam huda juga nanti.

Ok, huda nak pergi shopping bahan-bahan rencah untuk masak mee rebus pulak. Selalu makan mee rebus bila balik Johor jer, tapi sekarang dah ada rempah terbaik ni, boleh masak sendiri dan konfem sedap macam biasa makan kat Johor tu. 

Jom join give away tajaan Rempah Warisan di media sosial


some_text

28 comments:

  1. juju peminat mee bandung muar tau huda..wahh murah je pes tu ye...tq sharing

    ReplyDelete
  2. Nampak je tulisan Batu Pahat kat packaging tu kan...dah dapat teka tahap kesedapannya..hehehe

    ReplyDelete
  3. Eh... dah lama gak cari rempah mee bandung... nanti nak try laaa.. tp skearang duduk rumah sewa tak gigih nak memasak miahaha ~

    ReplyDelete
  4. memang recomnded , mmg sadap. selalu terus pergi beli dah siap tinggal makan kat kedai dia. kihkihkih

    ReplyDelete
  5. Wahh bagus nie. Boleh cuba sebab sangat memasak

    ReplyDelete
  6. cam bes.. mcm nk cuba jgk la. nk info jiran2 skali..

    ReplyDelete
  7. best sgt ni...nampak kaler dia pon tau.mesti sedap pes ni. lagiusim hujan..mmg kna simpam stok

    ReplyDelete
  8. tak boleh makan mee... tkleh nk torai .. tpi boleh la nti bagi kat bakal mertua .. dia suka maasakan johor.. ritu baru je bagi pes mee bandung , soto and beriyani kt dia.. ehh Kak Huda orang jhr ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup lisa, akak orang johor yang merantau ke negeri orang demi suami tercinta. hehe

      Delete
  9. Thanks for the info. Nampak sedap sangat. 1st time dengar jenama rempah warisan ni.

    ReplyDelete
  10. wah boleh beli secara onlina ya. best ni. :D

    ReplyDelete
  11. Nampak sedap je ni....tak pernah jumpa lagi jenama ni....ada kod pula bole dapatkan diskaun....

    ReplyDelete
  12. Bestnya rempah ni. Beli satu boleh pilih nak masak 3 menu, mana satu yang kita nak. Menarik

    ReplyDelete
  13. Senang ada rempah masakan camni kan, nak memasak pun mudah!

    ReplyDelete
  14. bagusnya ada rempah ni, menjimatkan masa kan. mudah dan cepat disediakan. nak try jugak la nanti

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. Alahai sonang koje. Bagus la pek-pek macam ni. Mudah sangat bagi ibu bekerjaya.

    ReplyDelete
  16. Wahhhh ! Nampak menyelerakan sangat. Nak kena cuba nie !!

    ReplyDelete
  17. wah.. nak murah baik beli cepat yea huda.. ada kod diskaun tu.. bolehlah buat tempahan rempah warisan melalui online..

    ReplyDelete
  18. wah sedapnya. senang dah lepas ni tak perlu nak blender barang-barang masak, terus je masuk paste ni.

    ReplyDelete
  19. wow mudahnya nak buat meed bandung dengan 1 rempah sahaja ? ni yang nak kena cuba ni rempah warisan memang agak popppular juga kan

    ReplyDelete
  20. Eh2.. mcm teringin pulak.. hibi.. sbb semua dh siap

    ReplyDelete
  21. Harga yang murah & patut cuba ni. Nampak sedap.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  22. Weh dah lagi senang nak masak sekarang ni. Kalau nak pergi johor selalu memang tak la kan. Ni dah boleh buat sendiri dah sekarang

    ReplyDelete
  23. Terima kasih atas perkongsian ya. Nanti kalau datang tahap kerajinan nak buat mee bandung...sis cr this brand..hehehe

    ReplyDelete
  24. Suka makan mee bandung... senanglah kalau dah ada rempah ready made ni nanti.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages