Sedap ke Chizza KFC? - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Sedap ke Chizza KFC?

Sedap ke Chizza KFC?

Share This
Assalamualaikum. Semalam anak huda demand nak makan KFC, semua sebab pengaruh iklan kat TV la ni.

Bila anak dah asyik sebut, jadinya suami huda bawa kami sekeluarga ke KFC yang berdekatan dengan kawasan perumahan kami. 


Alhamdulillah, huda tak payah masak untuk dinner semalam. 
Alang-alang dah ke KFC, huda pun try Chizza. 



Dah makan nak tahu apa komen huda? 

Nak komen apa yer.... 
Boleh la nak makan, try test orang kata..

Tapi huda rasa lagi sedap kalau tambah topping cendawan, lada benggala, olive ke dan apa juga topping tambahan.  Gambar di bawah adalah bahan-bahan yang terkandung dalam Chizza  KFC



Ayam tu kalau nipis sikit pun ok gak. 

Muak plak rasa, sikit jer la boleh huda makan. Mungkin dah terbiasa makan pizza biasa, tekak ni macam tak reti nak makan chizza.  Dan huda bukan penggemar ayam sangat, huda lebih suka makan pizza yang ada topping sayur.

Encik suami yang habiskan. Dia memang pengemar ayam KFC. Asalkan ayam konfem habis. 

Ok sekian review huda tentang Chizza KFC. Try la korang, tambah pengalaman orang kata. Tekak orang lain-lain kan, so nak tahu sedap ke tidak sila la rasainya sendiri. Selamat makan semua =) some_text

4 comments:

  1. ala... sedap pulak nampak huda punya chezza ni.. tetib apulak boleh lapar nii..

    ReplyDelete
  2. Bagi Momi, not bad-lah. Tapi ayam tetap superb hehe

    ReplyDelete
  3. Have not try it yet. Look like a pizza to me. I prefer their original chicken.

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages