Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Share This
Assalamualaikum. Hari ini mood nak join Giveaway. Mana tahu rezeki hujung tahun 2017 ni huda merasa dapat pakai Duck Scarves. 
Nak beli sendiri rasanya tak sanggup, hehe.. ekonomi sekarang ni, kena berjimat cermat dan jadi pengguna bijak! Jadi jom jadi bijak, tak payah nak susah-susah membeli, kita join jer " Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Nak join, KLIK BANNER atau KLIK SINI
Yakin, rezeki tak pernah salah alamat. InshaAllah, dah usaha kita doa, semoga rezeki huda bertuah dapat menang salah satu hadiah Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia berikut : -

1st winner : Brand New Duck Scarves Satin Silk - Rich Monaco colour. 


2nd winner: Brand New Duck Whenever Planner ( pink colour ) + New ' Tadabbur ' book.


Best kan hadiah Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia. Jom join giveaway ini, kita meriahkan dan sama-sama support giveaway antara blogger. Semoga murah rezeki semua, Amin...

some_text

4 comments:

  1. all the best! nak join juga la..hehe

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan �� Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  3. Tq join dear and best of luck ya <3

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages