Ceritahuda.com ke Korea - Kisah & Cerita Huda

Post Top Ad

Ceritahuda.com ke Korea

Ceritahuda.com ke Korea

Share This
Alhamdulillah geng kembara KBBA9 sudah menjelajah Korea Selatan pada 15 hingga ke 19 Disember 2017. 

Huda pun tumpang sekaki penggembaraan 2 blogger dari KBBA9 iaitu Saidila ( saidila.com) dan Nani (mamakembartiga.com)




Blog ceritahuda.com jer la sampai Korea dulu. Tuan yer kena tunaikan hajat pergi umrah dulu baru boleh melancong ke oversea termasuk la Korea.

Lagipun, huda nak anak-anak besar sikit, ketahanan badan dah kuat dan boleh enjoy main salji dan buat snowman sama-sama nanti. Sekarang nak melayan terutama si adik yang asyik nak kena dukung pergi mana-mana. Kuat merajuk lagi. Haish..tak enjoy la kalo dok kalut kejar diorang ke sana sini. Pergi holiday dekat2 ok lagi melayan.hehe...

InshaAllah, huda doakan murah rezeki anak-anak mama dapat travel around the world satu hari nanti. Amin..

Sekarang ni huda tumpang happy geng KBBA yang dah meneroka keindahan korea di musim sejuk. Tengok gambar-gambar diorang memang terpanggil-panggil jer nak pergi sana. InshaAllah few years lagi sampai sana. Korea, Mu tunggu aku datang yer!!




Kerjasama Kembara @kelabbloggerbenashaari ke Korea bersama :


@Cosmoderm
@AydenAverroes_Travel
@PakejMurahMurahKakJoyah


FB : fb.com/Cosmoderm
FB : fb.com/AydenAverroesTravel
FB:fb.com/PakejMurahMurahKakJoyah

Banner design dari @bgdesignresources

some_text

8 comments:

  1. moga ada rezeki huda sekeluarga ke korea

    ReplyDelete
  2. plan asal sebelum ke negara luar, nak ke Umrah dulu. semoga dipermudahkan utk kita kan Huda. Dan tunggu anak besar sikit pandai bawa diri..hehe

    ReplyDelete
  3. seronoko tengok mereka yg pergi ke luar negara, teringin. One fine day. InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah ada rezeki kita tu nanti. 😘 Setakat ni dengan anak kecik-kecik, kita bercti dalam Malaysia la.

    ReplyDelete
  5. Sally ni kalau x sebab jd tour guide...takde la sampai ke Seoul 4-5 kali..alhamdulillah jugak..semoga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki Kak Huda sekeluarga!

    ReplyDelete
  6. oh ada lah rezeki tu nanti nak ke Korea, tapi we all planning nak ke Jepun dulu, ada rezeki umrah dan haji ada rezeki nak travel 1 dunia, weeee

    ReplyDelete
  7. Teringin juga nak ke sana tapi entah bila lah dapat agaknya... Busy kerja heuheu... Murah rezeki sis dah dapat g sana^^

    ReplyDelete
  8. wah bestnya. teringin nak pergi korea. dahlah neeza kdrama freak. teringin nak pergi tempat cantik2 dkt sana

    ReplyDelete

Post Bottom Ad

Pages