Yeay, Wall Planner 2018 huda dah siap!

10:09 pm
Assalamualaikum, salam hujung minggu. 
Sedar tak lagi 6 weekends jer lagi untuk kita sampai ke tahun baru 2018. Cepat yer masa berlalu kan?
Persediaan huda dalam menyambut tahun baru 2018 ini adalah dengan siapkan design WALL PLANNER 2018. Berbanding kalendar biasa, huda lebih suka tengok wall planner ni, overview setahun penuh. huda suka tanda hari-hari penting dan tengok monthly pattern untuk setahun. 

Huda juga menerima tempahan untuk print Wall Planner 2018 ini. Boleh edit bahagian atas header dan background untuk Wall Planner 2018 ini. Wall Planner 2018 ini lengkap dengan cuti umum dan cuti sekolah, jadi ia memudahkan perancangan anda semua tahun depan. 
Minima order untuk Wall Planner 2018  adalah 10 keping. Saiz yang available adalah A4 dan A3. Terdapat pelbagai pilihan ketebalan kertas seperti 80 gsm simili paper. 105 gsm, 128 gsm dan 157 gsm artpaper. Jika mahu kertas yang lebih tebal pun boleh , ada pilihan  260 gsm artcard. 
Tawaran istimewa sehingga 31 Disember ini, kos penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia sahaja.
Nak ORDER?
KLIK >> http://TEMPAHANKALENDAR2018.wasap.my<<
Anda dah tahu long weekend untuk 2018 ? boleh rujuk perkongsian huda sebelum ini >> Long Weekends 2018 <<
sekian coretan huda hari ini, selamat menikmati 2017 yang tinggal 6 minggu jer ni, dan selamat merancang tahun 2018 anda!
some_text

1 comment:

  1. Menariknya ada wall planner macam ni. Boleh plan everything in it easily

    ReplyDelete

Powered by Blogger.