Long Weekend 2018 - Jom Plan holiday next year!

Assalamualaikum, Selamat pagi Rabu, 1 November 2017
Alhamdulillah, masih sihat dan happy hari ni. 
Lagi 2 bulan nak masuk tahun 2018. Cepat yer kan masa berlalu. 
tahu tak korang, 2018 nanti banyak cuti tau, so boleh la start planning holiday next year. 
Jom huda kongsikan Long Weekend 2018.

Jan: 30 Dec, 31 Dec, 1 Jan (New Year) & 31 Jan, 1 Feb, 2 Feb (Thaipusam)

Feb: 1,2,3,4 Feb (Hari Wilayah) & 16,17,18 Feb (Chinese New Year)

May: 28,29,30 April,1 May (Labour Day) & 26,27,28,29

May (Wesak Day)June: 15,16,17 June (Hari Raya Aildilfitri)

Aug: 21,22,23 Aug (Hari Raya Haji) & 31 Aug, 1,2 Sep (Merdeka)

Sept: 8,9,10,11 Sep (Awal Muharram) & 15,16,17 Sep (Malaysia Day)

Nov: 7,8,9,10 (Deepavali) & 17,18,19,20 (Maulidur Rasul)

Dec: 22,23,24,25 (Christmas)

Huda juga nak kongsikan Kalendar 2018 untuk panduan kita bersama. 













Korang nak tempah kalendar 2018 tak?

BG Design sedia menerima tempahan kalendar 2018. Ada 10 pilihan jenis kalendar 2018 yang korang boleh tempat seperti poster kalendar, dekstop calendar, eco-calendar, hanging calendar (racing horse dan islamic ) dan macam-macam lagi. Sekarang tengah promosi FREE design dan FREE Postage tau.

Boleh hubungi 010-7950473 (Whatsapp) untuk tempahan kalendar 2018 anda hari ini juga! 
some_text

1 comment:

  1. Kena tahu weekend calendar, boleh plan cuti balik kampung beraya atau pegi holiday sebab anak-anak dah start sekolah rendah ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.