Yeay Baju The Arifs dah Sampai!

Assalamualaikum. 

Lama sangat dah delay nak kongsi kegembiraan ni. Hari ini huda nak kongsi kegembiraan sebab baju yang huda tempah dari Printcious dah sampai! 


Hehe, model kena paksa photoshoot sambil pegang kotak Printcious.

Jom tengok apa ada dalam kotak ni.


Sepasang baju untuk The Arifs dan thank you kad dari Printcious. 

sebelum ni huda ada kongsikan hadiah pertama Arif Haikal yang huda tempah di Printcious .>> Topi Eksklusif untuk Arif Haikal dari Printcious<<

Kali ini hadiah untuk dua beradik The Arifs pula. 

Huda sangat-sangat happy, sebab wish tercapai. suka tengok design nama Arif Haikal dan Arif Hakim yang suami huda designkan tu terukir di baju. 


Hopefully, The Arifs know how much mama and papa loves them, no matter how busy we are, they always become our priority in life.
One of method to show love and appreciate The Arifs in our life, here is the exclusive gift ever, customised T-shirt from Printcious.  

Thanks a lot Printcious!


Nak juga hadiahkan anak-anak dengan personalises gift macam huda?
KLIK >> https://www.printcious.com/my

Nak designkan nama anak korang pun boleh hubungi
FB : BG Design
Email : bgdesign.biz@gmail.com
Sekian coretan di petang rabu yang cerah ini. jumpa lagi di post huda akan datang. Thanks for stopping by here 😄
some_text

2 comments:

Powered by Blogger.