Banyaknya PROMOSI bulan Ogos!

Alhamdulillah, hari ni dah masuk 10hb Ogos 2017.


 Cepat yer masa berlalu kan.. Hari ni huda jumpa banyak sangat iklan promosi. 
Bulan Ogos sinonim dengan merdeka dan tahun ini juga bulan Ogos ini Malaysia akan
jadi tuan rumah untuk sukan Sea.

 Secara tak langsung banyak company-company menggunakan tema sukan dan merdeka untuk
tujuan promosi sepanjang Ogos.

 Huda memang suka PROMOSI. Hehe, boleh jimat atau kita dapat lebih nilai dari apa yang kita bayar. Itulah pengguna bijak =) 

 Jom tengok Promosi apa yang berkenan di hati korang, kalau ada cepat2 grab, jangan tunggu last minit nanti rugi, nangis tepi bucu katil pun takde guna. 

 1) Baskin Robbins : SEA Games Cheer For Malaysia Promotion! ( 7 Ogos - 30 Ogos 2017)



Embody the spirit of the SEA Games 2017 with the scrumptious in every scoops of Baskin-Robbins. 

Buy any Sg.Junior, Sg.Regular,Sg.King or Double Junior and get same 2nd item for only RM3.10!

Let's cheer for Malaysia team!


2) Kenny Rogers - Wow RM11 Winner Meal ( 7 Ogos - 13 Ogos 2017)



3)  BIG Apple Merdeka Month Special  ( 1 Ogos - 17 September 2017)


4) KFC - Cluck Hour Special (  ( 7 Ogos - 25 Ogos 2017)



5) Starbuck ( 9 - 31 Ogos 2017 )


Mid Week is here! Let's mix it up with your Starbucks Card and enjoy your favorite TALL Summer Frappuccino and ANY TALL Frappuccino for only RM20! 

Terms and Conditions: 
1. Applicable every Wednesday in August, 5pm to 8pm.
2. Not valid with other promotion and discount
3. Valid at all Starbucks stores in Malaysia except Genting Highlands, Tapah R&R and Sunway Kiosk.
4. Not entitled for Starbucks Card Reward.
5. Summer Frappuccino is valid for Granola Dark Mocha Frappuccino, Acai Mixed Berry Yogurt Frappuccino and Banana Split Mocha Frappuccino


6) Tony Romas ( Sekarang hingga 31 Ogos 2017)

7)   Secret Recipe

Ada 2 promosi boleh korang grab!



8) Guardian ( 3 hingga 31 Ogos 2017)


9) Ayamas (31 Ogos 2017)


10) PastaMania  ( 30 Ogos hingga 1 September 2017)

Sempena Hari Merdeka yg ke 60, PastaMania akan mengadakan promo dari 30 Ogos hingga 1 September!


FB : Pastamania Malaysia Klang Valley

Itu yang huda tahu, mesti ada banyak lagi promosi dan warehouse sale sempena merdeka dan Hari Raya AidilAdha yang bakal tiba.

Nasib la duduk Terengganu, banyak kedai best2 macam kenny rogers, baskin robbin takde kat sini. Huhu, kalo tak konfem huda dah pergi lama dah..Takpe la, tak dapat pergi kongsi dengan korang jer la...makan kan untuk huda yer....

Sekian perkongsian di petang khamis ni...
Semoga kita semua menjadi pengguna yang bijak =)

some_text

5 comments:

  1. Wahhh byaknyaa promosi.. tp bajet takda hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, doa rezeki datang bergolek tiba2 ada nk belanja ker...hehe

      Delete
  2. Amboii.. banyak nya.. habis lah diet macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, takpe seminggu sekali dua lupakan jap diet, makan sedap2 =)

      Delete
  3. Wow mana tahu ni. Thanks for sharing! Mesti cuba especially yang tak pernah cuba macam Tony Roma's

    ReplyDelete

Powered by Blogger.