Tips Mudah Hilangkan Kotoran di Papan Putih

9:11 am
Assalamualaikum =)
Selepas seminggu beraya sakan, hari ini kembali masuk ke ofis ( a.k.a workstation untuk bekerja dalam rumah ni) 
First thing kena settelkan sebelum mulakan kerja adalah update to-do-list mengikut prioriti. 
TAPI......
White board atau papan putih di ofis ni habis kena conteng dengan permanent marker oleh si Arifs T_T
Jadi perkara paling penting huda kena buat adalah bersihkan papan putih ini dengan kadar segera!!
Huda pun google macam-macam tips untuk hilangkan kotoran di papan putih. Ada yang gunakan barang dapur, ada yang leceh sebab kena campur itu ini. 
Huda suka guna benda yang mudah dan cepat! 
Nak tahu huda guna apa??
Huda guna CAR WAX!







Mudah dan cepat!

Huda suka =)

Semoga perkongsian huda ni membantu korang yang hadapi masalah sama dengan huda.

Car Wax tu suami huda beli kedai DIY.

Jumpa lagi di post akan datang, inshaAllah huda akan kongsikan macam-macam tips berguna.
some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.