Quotes of the day - Journey....

Assalamualaikum. Salam Ahad =) 

Hari ni nak buat blog post santai-santai jer hari ahad, hujung minggu. 

Hari ni huda belek-belek gambar raya, gambar jalan-jalan pergi kenduri, jalan-jalan cuci mata, jalan-jalan tepi pantai. Banyak yer kan jalan...hehe. Memang kitorg anak- beranak kaki jalan. Memang betul la orang tua cakap, ada tahi lalat di kaki memang suke berjalan. 

Harus lah banyak gambar, sebab nak try kehebatan Yi Camera yang huda beli dari gadget warrior. Nanti huda tulis  review pasal Yi Camera ni yer. 

Setiap gambar ada makna yang tersirat yang huda ekspresi kan melalui "quotes" yang best- best yang huda ambil dari sumber google jer. 





Banyak lagi gambar cantik-cantik dengan view alam semulajadi yang indah terbentang. SubhanaAllah, cantik yer keindahan alam, tak terbayang syurga nanti cantik macamana kan?


Ok, sekian coretan di hari ahad. salam hujung minggu untuk semua.

some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.