Produk Review : Yicam dari Gadget Warrior

11:32 pm
Assalamualaikum.


Hari ini huda nak kongsi satu produk review tentang Action Camera YiCam yang huda beli di insta Gadget Warrior bulan lepas.

Action Camera Yicam ini adalah salah satu gadget yang huda wajib beli sebelum pergi holiday especially nak pergi water theme park dan pulau.
Alhamdulillah, rezeki Ramadhan lepas,huda dapat beli. 

Sebenarnya banyak pilihan action camera yang huda survey antaranya melalui lazada, 11street dan lain-lain web shopping online.

Tapi huda berkenan nak beli dengan Gadget Warrior ni sebab ada .....


ISTIMEWA PROMO RAMADHAN LEPAS

Memory  up 16GB. Harga bg less lagi rm 4 5 9. Ready stock. Warranty apa2 terus tukar baru. Beserta full support SETAHUN  
 Nak belajar cara guna Or teknik2 rahsia nk cun kan gambar mcm di ig  @gadgetwarrior . Beserta FREE GIFT LANYARD & T-SHIRT EKSLUSIF 'GW'😊

setiap pembelian  layak join lucky draw (slip poslaju) utk menang IPHONE 6s & IPHONE 7.


So far guna dah nak sebulan, semua ok. Try amik gambar dalam air pun cantik. Overall sangat-sangat puas hati. 

Mostly gambar-gambar huda kongsi di instagram huda ambil guna Yicam dari gadget warrior. 

Saiznya yang comel, mudah huda nak bawa ke mana-mana especially time holiday dengan anak-anak. 





Nak lagi cun kena edit guna apps Snapseed atau VSCO.


Nak beli jugak YiCam macam huda ni?

Boleh cek out instagram

No comments:

Powered by Blogger.