Idea Bisnes - Suprise Choc bouquet

Assalamualaikum..
Hari ini rasa nak berkongsi satu idea bisnes yang berlegar-legar di kotak fikiran huda beberapa hari ini. 
Idea Bisnes - Suprise Choc bouquet!
Menarik tak?
Nanti siap buat suprise delivery sekali.
Best kan dapat suprise. huda banyak kali la jugak dapat suprise dari encik suami yang romantik. Alhamdulillah, syukur sangat. 
Antara produk suprise yang huda berangan nak buat



😍choc bouquet
😍ferrero bouquet
😍fresh flower bouquet
😍choc+bear bouquet

Idea dah ada. Cara-cara nak buat dah tahu ke?

Ok, huda ada jumpa video DIY mudah untuk buat choc bouquet  ni.





Idea ada, cara-cara nak buat dah ada. Tinggal sediakan modal beli barang dan modal marketing. Set up fb, instagram, flyers dan banner dan banting.

Huda tak perlu risau, huda boleh tempah semua online dan offline marketing tools dengan BG DESIGN. Semua Tuan Afiz, owner BG Design boleh bantu buatkan.
Kalau korang yang baru nk start bisnes dan perlukan bantuan beliau boleh la direct PM di :-

Fb Page : BG Design
Email : bgdesign.biz@gmail.com

Doakan plan bisnes huda ni menjadi. InshaAllah balik holiday next week boleh start. =)


some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.