MAPS Perak bakal di buka raya ni!

7:30 am
Salam 22 Ramadhan 1438H. 
Pagi ni huda survey online tempat best nak pergi lepas raya ni. Rasa nak berjalan lepas sebulan puasa, nak spend family time dengan anak-anak yang memang tak suka duduk rumah.

Huda ternampak iklan yang MAPS Perak bakal di buka raya ni, lebih tepat 26hb Jun 2017, raya kedua tahun ini. 

Wah best yer!

Sempena opening, MAPS Perak bagi harga tiket promo tau.
 


" Backed by popular demand and in conjunction with the opening of Movie Animation Park Studios and Hari Raya Aidilfitri, we are throwing an IRRESISTIBLE PROMOTION. Head over to AEON MALL Ipoh Klebang (16-23 June) or AEON MALL Kinta City (16-21June) to grab your tickets." 

Tapi nak dapatkan tiket promo ini kena pergi Ipoh. Huhu, jauh yer huda nun di terengganu ni ha...

InshaAllah nanti huda memang aim nak pergi sini. Satu jer sebab yer.
Sebab ada BOBOIBOY!

The arifs memang die-hard fan (papa pun peminat setia boboiboy sejak anak-anak lahir lagi, hehe)
maka, terbayang betapa happy dan excited yer diorang bila masuk MAPS Perak ni!



Walaupun ramai yang complain harga tiket mahal la dan macam-macam komplain lagi. Bagi huda, kos nak bangunkan MAPS ni pun sah-sah menelan belanja besar. Jadi harga tiket tu pasti berbaloi dengan keriangan dan kegembiraan yang bakal di abadikan dengan anak-anak. 

Ok, untuk ketahui lebih lanjut tentang MAPS Perak ni boleh follow instagram 
>> @maps_perak

Like Facebook 
>> mapsperak
 
Untuk tempahan tiket boleh beli terus di website
>>https://ticketing.mapsperak.com/
 
 
InshaAllah murah rezeki dan ada kelapangan masa, huda pasti bawa anak-anak ke MAPS Perak. 
 
 
some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.