page contents

Wednesday, 14 June 2017

Giveaway RM1000 by Solehah Shamsuddin dan SGShop Malaysia

Assalamualaikum. Salam 19 Ramadhan 1438 H. 
Bulan Ramadhan ni rezeki Allah bagi dalam macam-macam cara, antaranya adalah dengan huda join contest dan giveaway dari rakan-rakan blogger. 
Bagi meneruskan misi huda sepanjang Ramadhan ni dengan join macam-macam contest dan giveaway, maka huda pun tak lepaskan peluang join
Giveaway RM1000 by Solehah Shamsuddin dan SGShop Malaysia
KLIK DISINI UNTUK JOIN
 
Jom kita ramai-ramai meriahkan giveway dari Solehah Shamsuddin ni. Untung-untung dapat shopping credit RM100 seorang di SGShop Maaysia. Seronok tau shopping di SGShop Malaysia ni, lagi syok shopping free =)
Ok, nak join mudah sangat. 
Ikut 7 Langkah yang diterangkan dengan jelas DISINI
Untuk join giveaway ni wajib ada Akaun di SGShop. 
Mudah sahaja nak daftar . KLIK DISINI untuk daftar akaun SGShop anda.
Huda dah daftar.
Username SGShop | MamaArif
 
Huda juga dah lengkapkan step seterusnya dengan FOLLOW blog penaja Solehah Shamsuddin 
 
ID Blog | Mama Arif
 
Next huda dah add friend Facebook Penaja Solehah Shamsuddin
 
 Facebook | Huda Halid 
 
Next huda juga dah follow instagram SGShop Malaysia dan Penaja Solehah Shamsuddin
Instagram | @hudahalid
 
Last sekali jangan lupa tinggalkan link post yang buktikan anda join giveaway ini di SINI
Senang jer kan nak join?
Doakan huda murah rezeki dan dapat shopping kredit SGShop Malaysia lagi =)

some_text
Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang diwakili dalam blog ini adalah peribadi dan dimiliki sepenuhnya kepada pemilik blog dan tidak menggambarkan pendapat orang, institusi atau organisasi . Apa-apa pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu. Semua kandungan yang disediakan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kelengkapan maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat yang disampaikan dalam blog ini Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini.
Komen adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen dikemukakan kepada blog ini tanpa notis.
Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadap kandungan dalam komen.

Contact Form

Name

Email *

Message *

My Blog List

Total Pageviews

VISITOR

LIVE TRAFFIC

View My Stats