Giveaway RM1000 by Solehah Shamsuddin dan SGShop Malaysia

8:58 am
Assalamualaikum. Salam 19 Ramadhan 1438 H. 
Bulan Ramadhan ni rezeki Allah bagi dalam macam-macam cara, antaranya adalah dengan huda join contest dan giveaway dari rakan-rakan blogger. 
Bagi meneruskan misi huda sepanjang Ramadhan ni dengan join macam-macam contest dan giveaway, maka huda pun tak lepaskan peluang join
Giveaway RM1000 by Solehah Shamsuddin dan SGShop Malaysia
KLIK DISINI UNTUK JOIN
 
Jom kita ramai-ramai meriahkan giveway dari Solehah Shamsuddin ni. Untung-untung dapat shopping credit RM100 seorang di SGShop Maaysia. Seronok tau shopping di SGShop Malaysia ni, lagi syok shopping free =)
Ok, nak join mudah sangat. 
Ikut 7 Langkah yang diterangkan dengan jelas DISINI
Untuk join giveaway ni wajib ada Akaun di SGShop. 
Mudah sahaja nak daftar . KLIK DISINI untuk daftar akaun SGShop anda.
Huda dah daftar.
Username SGShop | MamaArif
 
Huda juga dah lengkapkan step seterusnya dengan FOLLOW blog penaja Solehah Shamsuddin 
 
ID Blog | Mama Arif
 
Next huda dah add friend Facebook Penaja Solehah Shamsuddin
 
 Facebook | Huda Halid 
 
Next huda juga dah follow instagram SGShop Malaysia dan Penaja Solehah Shamsuddin
Instagram | @hudahalid
 
Last sekali jangan lupa tinggalkan link post yang buktikan anda join giveaway ini di SINI
Senang jer kan nak join?
Doakan huda murah rezeki dan dapat shopping kredit SGShop Malaysia lagi =)

some_text

No comments:

Powered by Blogger.