Bergaya raya dengan Lazada!

Assalamualaikum, Salam 14 Ramadhan 1438H. Pantas masa berlalu, hampir separuh Ramadhan sudah tinggalkan kita. semakin kita dekat nak sambut raya! 
Bagaimana persiapan raya korang?
Macam biasa huda memang suka cuci mata dan poket dengan Lazada.
Lagi lagilah sekarang  ada promosi sempena bulan ramadhan dan raya yang bakal tiba ni iaitu Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya Sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) yang bermula dari 19 Mei sehingga 30 Jun. Jangan lepaskan peluang untuk shopping sambil berjimat dengan Lazada sebab ada diskaun istimewa sehingga 90%!!!
KLIK untuk shopping dan berjimat dengan LAZADA >> RIANG RIA RAYA <<<
Sempena Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest Minggu Ketiga ( 9 June - 15 June 2017) dengan Tema "Looking Good & Beautiful" , huda ambil bahagian dan sambil itu  huda nak kongsi bagaimana korang semua boleh bergaya raya dengan Lazada!
KLIK untuk JOIN >>LAZADA Ramadhan Raya Blogger Contest << 
What's your color theme for this Raya? 
Untuk 2017, huda pilih warna KUNING!
Kenapa pilih warna ni? Sebenar yer kenan sangat dengan dress warna kuning si Belle dalam Beauty dan the beast, sampai terbawa-bawa dalam mimpi siang dan malam. Maka semua baju warna kuning nampak cantik dan berkenan, terus beli. Bagus tak alasan tema warna tahun ni? Hehe =)
 Share your outfit details for this Raya 

Oufit Details tahun ni MODEN dan SIMPLE

Untuk suami dan anak-anak huda pilih baju melayu ala-ala kurta. Tak payah nak cari samping, jimat sikit tahun ni. 
Untuk huda, huda pilih baju kurung moden dan digayakan dengan shawl.
Untuk kasut dan handbeg, huda pilih warna yang matching. Huda suka pakai simple dan mudah digayakan dan yang paling penting menutup aurat. 
What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya? 

Cantikkan baju kuning ni? Terasa comel jer kalau pakai. hehe..


Kalau baju dah plain cantik gayakan dengan shawl bercorak. Shawl Jelitasara X Lazada Pure Silk Long Shawl ini sangat menarik perhatian huda. Kombinasi warna kegemaran huda. 


Ikut tema warna kuning, maka lengkapkan outfit bergaya raya dengan Clutch Sembonia yang cantik ni.

Di lazada, huda boleh pilih oufit from head to toe untuk bergaya raya dengan Lazada tahun ni.
Akhir sekali huda nak beli Wedge Sembonia warna beige untuk melengkapi outfit bergaya raya dengan Lazada.
Macamana ok tak persiapan outfit raya huda dengan Lazada?
Korang pun boleh cuci mata dan poket sekali dengan Lazada, tak perlu nak susah-susah shopping kat shopping mall especially waktu puasa ni. cepat lapar jer nanti dan penat melampau!
Ok sekian dulu post di pagi Jumaat ni. 
Wish Me LUCK!
Semoga ada rezeki jadi pemenang Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest ini.
Korang pun jangan lupa join, makin ramai join makin besar hadiah yang bakal korang dapat!
 some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.