SGshop “Jom Shopping!” Contest



Assalamualaikum. 

Hari ini penutup bulan Mei 2017, huda nak capai target join giveaway dari rakan-rakan blogger. 

Giveaway dari Ayueidris.com ni sangat menarik perhatian huda. Lepas menang giveaway RM100 shopping credit dari SGShop anjuran blogger lain, jadi yer "gian" nak menang lagi, hehe.

InshaAllah, ada rezeki huda nanti dapatlah beli action camera idaman dari SGShop ni.

ok, sekarang meh huda cerita pasal "apakah servis yang SGshop tawarkan?"

Nak mudah faham huda quote tagline dari SGshop iaitu 
" SHOP from CHINA
SHIP to MALAYSIA"

Fb : https://www.facebook.com/SGshopMalaysia/
Website : http://www.sgshop.com.my/

SGshop Malaysia  menawarkan barangan daripada Taobao.com (satu website membeli-belah yang terbesar di China yang menawarkan pelbagai jenis produk). Kiranyer SGshop ini adalah Taobao Malaysia. 
Maka, melalui SGshop, kini rakyat Malaysia boleh shopping direct dari China dan produk akan di pos terus ke depan pintu rumah. Mudah kan? 

Sekarang kita dah tau apa tu SGShop. Jom tengok apa yang huda teringin nak beli dari SGShop ni

First thing huda nak adalah ACTION Camera. Wishlist yang wajib huda dapatkan sebelum pergi holiday Perhentian next month.





Ada benda yang huda memang lama dah nak beli. Couple Pajamas =) Lovey Dovey sangat rasa bila pakai ni. InshaAllah nanti ada rezeki huda nak beli, saja nak rasa macam muda remaja bercinta walau dah sedekad bercinta dan beranak dua. 



LINK >> SET PAJAMAS <<


Next, last but not least huda nak beli adalah.....




Susah sangat nk cari swimming suit untuk encik suami yang sesuai dengan kriteria suami nak, ni dah terjumpa, rasa excited nak beli. Sempena hari jadi encik suami bulan depan, kalau dapat hadiahkan dia swimming suit ni mesti dia suka. Boleh pergi swimming selalu. InshaAllah semoga ada rezeki huda, boleh encik suami tumpang sekaki =)

Ok, bagi rakan-rakan blogger yang lain, jom kita meriahkan lagi giveaway  #AyueIdrisXSGshopMalaysia
KLIK link untuk maklumat lanjut >> http://www.ayueidris.com/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html<<

Wish me LUCK! Semoga ada rezeki Ramadhan untuk huda kali ini. InshaAllah

1 comment:

  1. auwwww...comel je Couple Pajamas tu! heheh. tq for joining. Best of luck :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.