Giveaways dari Personal Shopper Pasar Payang

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.

Pagi ni huda dapat idea nak buat Giveaway sempena pelancaran servis Personal Shopper Pasar Payang.

Ok mudah sangat nak join Giveaway ni.

GIVEAWAY FREE KAFTEN BATIK TERENGGANU
========================================
Sempena pelancaran servis Personal Shopper Payang untuk kali pertamanya. Saya sangat berbesar hati untuk memberi #giveaway kepada follower yang BERTUAH.

Syarat untuk join giveaway ini adalah:
1. Like page Personal Shopper Pasar Payang

2. Share post ini dan TAG minimum 3 orang rakan facebook anda

3. Komen dalam pos ini dengan pilihan produk atau kaften yang anda inginkan kemudian tulis #noweveryonecanshoppingatpasarpayang #personalshopperpasarpayang

3 PEMENANG bertuah akan saya pilih dan diumumkan pada 25 Mei 2017.
Giveaways bermula hari ini hingga Rabu 24 Mei 2017.
Good Luck U All!! 😀

 Mudah jer kan?

2 hari berturut-turut huda survey barang-barang yang selalu huda beli di Pasar Payang.
Idea nak lancarkan serviskan Personal Shopper Pasar Payang ni masa huda beli kaften untuk diri sendiri 2 minggu lepas.
Huda beli kaften untuk pakai time pergi terawih dan belikan untuk mak huda. 

Huda suka pakai kaften sebab selesa dengan kainnya, dan nampak lebih sopan bila balik kampung.

Jadi huda sedia nak bantu orang lain juga untuk beli kaften untuk diri sendiri atau hadiahkan pada ibu korang.

Sebab bukan semua orang ada masa dan tenaga nak pergi Pasar Payang dengan lokasi dan keadaan dalam Pasar Payang tu. Dua hari huda pergi pun rasa cam nak demam dan sakit kaki.
 Tapi takpe, huda buka lagi order untuk anda semua.

Hari terakhir order Rabu ini, 24 Mei 2017, Pukul 6 petang.
Hari Khamis huda akan poskan.

Puasa huda tak buat trip ke pasar payang, inshaAllah lepas raya huda buka order lagi.

===========================================================
PERSONAL SHOPPER PASAR PAYANG
============================================================

Sila cuci mata dan cuci poket anda bersama Personal Shopper Pasar Payang












Kalau ada yang berkenan , cepat-cepat yer buat tempahan. Kalau lambat huda memang tak dapat nak tolong =)

Sekian coretan pagi ni. Jom ajak kawan2 lain join. Mana tahu rezeki nk sambut Ramadhan ni dapat Kaften Batik Terengganu FREE. 





2 comments:

  1. Wow huda ambil barang Dari pasar payang tganu ke

    ReplyDelete
  2. waa.. best nye !! keropok lekor tak de ? hee~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.