Jom Jimat dengan Kupon Traveloka

10:23 am
Assalamualaikum. Hari ini rasa nak kongsi pasal Kupon Traveloka.

Siapa yang tak suka jimat kan? Semua orang suka jimat, tapi dalam masa yang sama nak enjoy holiday best-best. 

Huda nak kongsi macamana huda jimat beratus ringgit dengan menggunakan Kupon Traveloka.

Berikut huda tunjukkan bukti berapa banyak huda dah jimat dengan Traveloka.

1) Lexis Port Dickson

Rate asal - RM420 

TAPI , dengan traveloka huda hanya BAYAR........



See!! banyakkan huda dah jimat!!!! Happy sangat, hotel cantik, lokasi best dapat tengok sunset dari balkon bilik jer, harga pulak terlajak jimat! Lebih Jimat dari Kupon kat Matta Fair tau!


2) Shahzan Inn. Bussiness trip

Kali kedua pergi sini, suka hotel ni sebab dekat dengan masjid Kuantan. Alhamdulillah 2 kali pergi, 2 kali dapat bawa the arifs solat subuh berjemaah kat masjid.    

Ok rate biasa kat Shahzan Inn ini dalam 1++ dan sampai 5++ untuk bilik suite


Tapi dengan traveloka huda hanya bayar......



ikutkan harga hotel takde breakfast, tapi rezeki kitorang dapat FREE jer breakfast. Jimat kan, bayar RM62.87 jer, dapat bilik besar, menghadap masjid, Free breakfast. Berbaloi-baloi sangat.

Ok itu kisah hujung tahun lepas, 2016. Awal tahun 2017 ni, huda rasa nak g bercuti sangat sebab otak dah tepu pk pasal keje siang malam. Really need a break!!

Sempena Tahun Baru Cina, Traveloka bagi kupon lagi, takkan nak tengok jer kan, hehe..

Semalam booking hotel dekat2 area Terengganu jer untuk 1st holiday 2017 ni. Sebab Arif sekolah kan, tak boleh nak jenjalan jauh2 melainkan cuti sekolah nanti.

3) Sutra Beach Resort & Spa


Huda pilih bilik yang ada balkoni dan menghadap pantai, Rate hotel ni :-

Tapi dengan gunakan kupon traveloka, huda hanya perlu bayar



Best ke BEST SANGAT??


Highly Recommended for all, booking your holiday with traveloka NOW!! use the coupon ok?
KLIK >> https://www.traveloka.com/en-my/promotion/love-these-deals<<

Sekian perkongsian pagi ini. Jom Holiday!! Nak pergi kemas beg, lepas arif balik sekolah dan papa balik kerja jom kita g holiday!

Happy Holiday semua =)




No comments:

Powered by Blogger.