First Memory on 1st Jan 2017

12:12 am
Alhamdulillah, Allah masih pinjamkan nyawa dan jasad untuk terus menikmati hidup bersama kesayangan saya.

Hari ini date special 1.1.17 dan tarikh keramat untuk Muhammad Arif Haikal sebab hari ini first day sekolah.

Mama memang over, nervous terlebih, risau arif buat perangai.

Sepanjang pagi zikir semoga Allah permudahkan hari pertama Arif sekolah.

Alhamdulillah.

Jom layan memori indah untuk arif tengok bila dah besar nanti =)










Sampai kelas terus cari seat kosong.
Mama sebak sikit nak tinggal Arif. (Poyo jer mama ni kan?)

Tengok, arif happy dan bahagia 1st day school. 
Seriously, mama rasa teramat bersyukur.

Hadiah 1.1.17 untuk mama dan papa.

Terima kasih Allah. Permudahkan urusan kami untuk hantar anak kami ke sekolah.

Love you, my first son, ultimate gift from Allah in our blissful marriage.

Thanks Arif for making Mama and Papa so proud of u today.

May days ahead you bring more joy and happiness in school life .


Love endlessly.
Mama Arif
1.1.17
Post a Comment
Powered by Blogger.