Birthday Trip For The Arifs

12:27 pm
Alhamdulillah. Akhirnya, ada juga peluang nak menulis di blog. Biasala, fulltime housewife dan personal assistant company suami sendiri, tak cukup tangan dan masa nak spend "me time".


Hari ini nak share pasal birthday trip for the Arifs, 5hb September lepas.

5hb September 2016, genap anak sulung huda - Muhammad Arif Haikal 4 tahun. 
Alhamdulillah, Allah pinjam nikmat jadi mama sudah 4 tahun. 

On the date, en.suami off day dari kerja, dan fokus hari tu spend family time.

Seawal pukul 8 pagi kami dah keluar rumah, setelkan urusan poslaju dan urusan dibank. 
Kemudian bawa the arifs breakfast menu favourite diorang - ROTI CANAI.

Lepas perut kenyang, drive terus ke PUSAT SAINS & KREATIVITI KUALA TERENGGANU

Sampai-sampai jer sini, nampak kanak-kanak tadika beratur panjang nak masuk. 
Dah neves, ala, kene que panjang2 ke nak masuk ni. 

Huda terus menuju ke kaunter pertanyaan. 
Alhamdulillah tak perlu beratur pun, kanak-kanak jer kena beratur sebab school trip kena ikut turn. 

Fee nak masuk sini RM5 dewasa, anak-anak huda below 5 years FREE jer =)

Jom cuci mata, huda belanja gambar-gambar di sini. 






































Ok lah, nice and short birthday trip untuk birthday. Alhamdulillah, Arif really enjoy this trip.
Siap minta nak datang lagi dan nak bawa balik dinosour bones balik. 

InshaAllah, next birthday trip, turn adik Muhammad Arif Hakim pula. Kita pergi Aquaria KLCC pula yer next month =)

Sekian coretan memori indah untuk kami sekeluarga. 




No comments:

Powered by Blogger.