Apa plan bulan Mac 2016?

12:57 pm
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.

Huda syukur amat sangat, hari ni huda bernafas , sihat bertenaga, dan merasai nikmat bahagia, berada disisi suami tersayang dan the arifs yang aktif bermain depan mata. 


Bulan ke tiga di bulan 2016. Apa plan bulan Mac 2016 ni?

Travelog Mac, 2016 - insha Allah next week ikut suami outstation ke dungun dan kemaman. Sambil tu, bawa anak2 berjalan. Lepas tu balik kampung johor seminggu =)

Resepi baru yang huda nak cuba bulan ni?

semestinya healthy foods, tema utama. Nak masak apa, belum sampai seru lagi, mood tak sampai lagi, hehe

Wishlist shopping bulan Mac 2016 ni?

insha Allah nak beli furniture baru untuk deco bilik tidur , dan ruang tamu.  

Apa lagi yer plan bulan Mac 2016?

Oh ya, plan nak bawa the arifs tengok boboiboy the movie! The Arifs minat sangat kartun boboiboy, papa pun die-hard-fan boboiboy  jugak. 


Semoga segala plan bulan Mac ini dipermudahkan Allah, diperluaskan rezeki kami sekeluarga , amin...

Post a Comment
Powered by Blogger.