Walk Down Memory Lane @ Teluk Chempedak, Kuantan

3:05 pm
Travelog untuk bulan Februari 2016 ini, huda bawa anak-anak walk down memory lane di Kuantan Pahang.

Tempat paling banyak kenangan untuk huda dan suami yang sama-sama belajar di Uia Kuantan 10 tahun lepas. 

Tempat wajib pergi bila datang ke Kuantan adalah Pantai Teluk Cempedak.


Angin kuat sangat masa ni, tengok adik hakim, tak boleh nak bukak mata. 


Arif Haikal la yang pastinya paling happy main kat pantai Teluk Chempedak. 




Aktiviti wajib the Arifs bila jumpa pasir tepi pantai. Tulis alphabet, numbers dan arabic alphabets sampai habis. 


Papa dan adik hakim. Sebijik copy paste dua orang ni. 


Kita tengok dari jauh jer la jambatan. Malas plak rasa nak jalan ke sana, dulu-dulu rajin la tengah bercinta. Sekarang, dengan anak2 ni, kita main tepi pantai jer la yer. Hehe..

Tengah syok2 borak tepi pantai, hujan turun tiba-tiba dengan lebatnya.

Ok, takde rezeki nak bawa anak-anak jalan-jalan pergi Zoo dan Pantai Gelora. 

Insha Allah ada rezeki lagi kita jalan-jalan kat kuantan lagi =)

 Ok, kita sambung jalan-jalan kuantan Part 2 di muka surat sebelah. 




Post a Comment
Powered by Blogger.