Jalan-Jalan KL - Part 2

Sebelum ni huda dah bawa anak-anak lihat keindahan malam di KLCC. Hari ini bawa anak-anak nikmati udara segar dan pemandangan hijau di tengah-tengah KL iaitu Taman Tasik Titiwangsa.



Papa dan adik - sebiji kan hero besar dan hero kecik mama ni? 


Seronok sangat adik, luas taman tasik Titiwangsa ni, laju jer jalan teroka sana sini.



Permandangan cantik pagi ini di tasik titiwangsa, ada pelangi cantik =)






Penat jalan, kita duduk sekejap amik gambar =)




Seronok arif main. 



Adik hakim pun boleh tahan main semua benda kat playground di Tasik Titiwangsa.



Jom kita main dan explore tekstur rumput plak yer adik..



Dah main rumput tadi, jom kita cuci tangan depan tasik ni.



Ok, masing-masing dah puas dan penat bermain. Jom kita pergi makan! Arif request makan KFC. 

Nanti huda sambung lagi travelog jalan-jalan KL hari ke 3, pergi ke Times Square. 

No comments:

Powered by Blogger.