Sodap Menyegat PES TOMYAM SEGERA dari Alena Food!

11:33 am
Happy Monday =) Seronok jadi surirumah sepenuh masa ni kan, tiap-tiap hari ada masa untuk masak untuk keluarga. Ok, hari ni huda cuba Pes Tomyam segera dari Alena Food. Perghh!! sodap menyengat! Semua orang wajib cuba!
Ini dia Pes Tom Yam segera yang huda bagitahu awal-awal tadi. Jauh ni pos dari Seremban ke Kuala Terengganu. 
\\
Gambar label di atas ada bagitahu bahan-bahan yang terkandung dalam Pes Tomyam ini dan cara memasak yang simple! 
Nama pun Pes Tomyam SEGERA, memang segera sangat tau nak siapkan seperiuk tomyam ni. 
Few minutes untuk siapkan potong bahan-bahan , kemudian satukan dalam periuk, lepas tu letak Pes Tomyam ni. SIAP!!
Jemput makan! Makan berdua dengan hubby, makan tomyam dengan telur dadar, memang terbaik!
Baru guna 1/5 dari botol Pes Tomyam ni, so memang jimat! Lepas ni memang tak beli dah la pes tomyam yang biasa kat kedai tu. Memang akan repeat order dengan kak lin =)
Ok sesiapa yang nak try PES TOMYAM terlajak sedap ni kan, boleh hubungi 
 Fb : Puteri Noreen Alena 
Nol Tel : 018- 6614844.
Sekian coretan huda hari ni, nak sambung makan tomyam 2nd round plak. hehe, huda memang hantu tomyam! =)
some_text

No comments:

Powered by Blogger.