5 Kad 1 Misi!

Guna sampai 5 Kad untuk 1 Misi? Misi apakah? 
Misi 2016, misi bercuti 100% PERCUMA, dari tiket flight dan hotel hanya dengan BIG POINTS!



1. Kad 1 - simkad TONE EXCEL 

Semua orang guna handphone kan? Bezanya kita apa simkad yang kita guna. Huda guna tone excel sebab satu-satunya simkad yang offer banyak benefit pada huda. Misi kumpul BIG Points bermula lepas huda guna simkad Tone Excel ni. 
2. Kad Mesra Petronas 

Semua orang yang ada kereta wajib isi minyak kan? Dari isi minyak saja-saja , dapat minyak semata-mata, baik kita isi minyak sambil kumpul point. 
Kumpul point guna kad mesra dan tukar ke BIG Points untuk dapatkan tiket flight PERCUMA!
>> KLIK untuk lebih INFO <<
3. Kad Meriah MYDIN

Shopping barang keperluan asas yang guna setiap hari dengan harga jimat semestinya di MYDIN. Alang-alang shopping tu, kumpul point sekali setiap ringgit dapat 1 point. 
>> KLIK untuk lebih INFO <<
4. BIG Prepaid Mastercard

Misi kumpul BIG Point di perkasakan lagi dengan setiap kali payment , tak kisah la nak top up kredit handphone, nak isi minyak, nak shopping, semua bayar guna Kad BIG Prepaid Mastercard.
Automatik Big Point masuk dalam akaun, tak payah nak convert-convert point. 
Seronok lepas shopping ke bayar bil ke, check akaun airasia BIG, point bertambah-tambah. 
5. Maybank Visa Platinum Debit Card

Cash is old skool!! Ok, tapi in case mastercard problem, kad visa ni sebagai back up. Treat Points Maybank pun boleh convert ke BIG Points. 
Wish me luck! Target bulan 3, 2016 ada 10k BIG Points untuk cover tiket fight dan Tune Hotel untuk holiday dalam Malaysia jer =) All The Best Huda!!
some_text

No comments:

Powered by Blogger.