Tips Jimat Kredit Telefon - OFF Voicemail!!


Dulu huda selalu geram dengan kredit selalu kena telan gara-gara voicemail. Kredit dah la tak banyak lepas tu habis kat voicemail. Sabarjer lah kan. Ok tu semua dulu,sekarang tak lagi. Sebab huda dah jadi pengguna Smartphone yang bijak =) Jom huda kongsi tips best ni.



Tahu tak macamana nak deactivate Voicemail??

Tahu tak berapa banyak kita kena caj sebab voicemail ni?

Voicemail dikenakan caj sebanyak 0.10 sen atau 0.08 sen utk setiap kali call yang tidak dijawab dan disambut oleh sistem voicemail. Syarikat Telco membuat keuntungan berjuta dari servis ini.

TIPS JIMAT KREDIT TELEPON 

Cara-cara deactivate servis Voicemail atau Peti suara di telefon anda.

Untuk TUTUP PETI SUARA, sila dial : 

Celcom ##002# 

Tune talk ##002#

Digi *128*1*10*1*5#

Maxis ##109#

Sila sebarkan untuk  kita bantu sahabat-sahabat kita jimatkan kredit atau bil telepon.

Jom jadi pengguna Smartphone yang SMART @ Bijak dengan beralih ke TONE EXEL.

Nak tahu kenapa huda cakap jadi pengguna TONE EXCEL ni bijak?

Sebab bila guna line telefon lain hanya dapat kredit , tapi dengan TONE EXCEL huda dapat banyak sangat faedah yang menarik dan menguntungkan.

Nak tahu? KLIK >> MY TONE EXCEL WORLD <<

Sekian perkongsian huda hari ini. Jom kita jimat dan jadi bijak berjemaah =)

No comments:

Powered by Blogger.