Misi Kumpul BIG POINTS dengan Kad Mesra Petronas

Sejak suami huda hadiahkan simkad TONE EXCEL, huda semangat nak kumpul BIG POINTS banyak sebanyaknya setiap hari untuk pergi bercuti tahun depan! Misi Kumpul BIG POINTS dengan Kad Mesra Petronas bermula! Bye-bye Shell dan Bonuslink =)
Semalam huda dapatkan kad mesra petronas secara PERCUMA di kaunter.
Balik rumah terus register online. Alhamdulillah, kad mesra dah berjaya ACTIVATED!
Ok, huda nak kongsi macamana huda boleh dapatkan big points melalui kad mesra ( melalui setiap ringgit yang keluar untuk isi minyak PETRONAS dan beli barang di kedai MESRA) .
Nak lagi best, kumpul point BIG ni, isi minyak dengan kad BIG PREPAID MASTERCARD.
Tak sabar ni tunggu kad mastercard sampai rumah, hopefully sampai minggu ni!
Lepas ni memang isi minyak di petronas dan guna mesra kad untuk kumpul mesra point =)
Kad bonuslink simpan dalam purse dok diam-diam yer. hehe.
Seronok lepas join TONE EXCEL ni rupa yer, macam2 reward dapat. Jom ramai kekalkan nombor lama tapi tukar telco ke TONE EXCEL! Jom nikmati keuntungan dengan setiap  ringgit yang anda keluarkan, baru lah jadi pengguna bijak!
Nak join TONE EXCEL? PM En.Afiz di 013-9724737. 
some_text

No comments:

Powered by Blogger.