Dream BIGGGGG!!!

12:12 pm
Semua orang berhak bermimpi dan impikan yang hebat-hebat! Jangan takut untuk memasang impian besar, ianya PERCUMA. Percayalah, impian adalah realiti yang bakal terjadi bila kita susuli dengan D.U.I.T ( Doa-Usaha-Ikhtiar-Tawakal). Let's DREAM BIGGGG!!!
Apa DREAM BIG huda hari ini?
Salah satu dream @ impian bakal berlaku hari ini. 
Hehe, en.suami hadiahkan anniversary holiday ke Tok Aman Bali Beach Resort. Huda baru siap buat buat reservation online. Tunggu kemas beg dan bertolak ke Kelantan petang nanti. =)
Ok, ada lagi Big Dream yang huda nak capai lagi. 
Semalam huda dah cerita pasal huda jatuh cinta dengan TONE EXCEL. 
Tone Excel ni guna line TUNE TALK. >> Hadnphone = ASET @ Liabiliti? <<
Tune Talk tengah buat contest best! Dapat 1 Million BIG POINTS. Macam-macam boleh buat dengan sejuta BIG POINTS ni tau. Huda nak 1 juta BIG POINT ni!!!!
Macamana nak join?
Ok, nak tahu lebih info boleh KLIK >> TUNE TALK DATA1Million <<

Ok, dream big hari ni nak jutawan BIG POINTS =) 

InshaAllah dari jutawan BIG Points ni tak lama lagi jutawan dunia akhirat =)

Huda nak ajak semua orang jadi pengguna bijak dengan tukar simkad anda, kekalkan nombor yang sama tapi nikmati macam-macam faedah dengan beralih ke TONE EXCEL. 

Hubungi huda untuk huda bantu anda menjadi pengguna handphone yang bijak, bukan sekadar guna "smartphone" tapi kurang smart sebab duit habis setiap bulan satu apa pun tak dapat!

Ok, sekian coretan ceritahuda.com hari ini. =)
some_text
Post a Comment
Powered by Blogger.