Gula-Gula Anak I dah habis!

4:20 pm

Salam Jumaat hari ini. Seminggu sudah kita berhari raya. Hari ini huda agak sibuk dengan urusan bisnes, lagi seminggu lagi nak closing Julai.

Petang ini, huda dapat pm dari regular customer huda, chinese woman with one child.

" Hi Huda , nak order Omega Guard Lagi! Gula-gula anak I dah Habis! "

Pada awalnya, customer huda ni, beli Omega Guard sebagai alternatif treatment untuk anak beliau yang berusia 2 tahun yang sudah berbulan-bulan selesema, batuk tak sihat-sihat walau dah makan macam-macam ubat doktor.

Alhamdulillah dengan izin Allah, anak beliau sangat sukakan Omega Guard dan makan macam gula-gula. Sebiji macam Arif Haikal. Mahal yer gula-gula diorang ni kan? 
Gula-gula " Omega Guard" ini mungkin mahal pada harganya, tapi kesannya pada kesihatan fizikal dan mental anak-anak kecil ini "PRICELESS"

Kenapa OMEGA GUARD Terbaik untuk kanak-kanak?


Nak tahu lebih info dan testimoni boleh klik sini >>> OMEGA GUARD SHAKLEE <<<

Ok sekian perkongsian huda hari ini. Jom dapatkan "GULA-GULA" terbaik ini untuk anak anda!

some_text

No comments:

Powered by Blogger.